Δύσκολο τρίποντο με ... ανατροπή!

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2001-2002, ο ΠΑΟΚ κέρδισε σαν σήμερα 18/11/2001 στην Τούμπα το Αιγάλεω με 3-1...
Δύσκολο τρίποντο με ... ανατροπή!

Ο Δικέφαλος παραμονές του αγώνα με τη Αϊντχόφεν που έγινε στις 22/11/2001 για τη φάση των "32" του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, προβλημάτισε με την απόδοσή του, τους λίγους θεατές (μόλις 2.712 τα εισιτήρια!), σε παιχνίδι επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά από διακοπή δύο εβδομάδων.

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Τούμπα είδε τον Νικολόπουλο να κάνει το 0-1 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ που δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Τοχούρογλου και τον ΠΑΟΚ να είναι πίσω στο σκορ με το καλημέρα! Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν καλή, βγήκαν όμορφες φάσεις αλλά όλες οι ευκαιρίες χάθηκαν... Στο 14' ο Καφές με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Συμεωνίδη,  το ίδιο συνέβη και στο 16' με το πλασέ του Οκκά, σε μια φάση που ο κόσμος χειροκρότησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων! 

Στο 24' η κεφαλιά του Καφέ μετά από σέντρα του Μπορμπόκη από τα δεξιά, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αιγάλεω, ενώ την ίδια τύχη είχε το δυνατό σουτ του Λουτσιάνο στο 35'. Οι παίκτες του Χατζάρα με νύχια και με δόντια κρατούσαν το 0-1, μέχρι να έρθει στο 45' ο Οκκάς με κεφαλιά να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Γεωργιάδη και να ισοφαρίσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Γκούβα από την Άρτα για την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γιασεμή! Και πάλι ο Γεωργιάδης ο δημιουργός του γκολ, καθώς από δική του προσπάθεια και ωραία σέντρα, ο Κύπριος επιθετικός του ΠΑΟΚ με κεφαλιά - ψαράκι, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας!

Τοο τελικό 3-1 ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94'), όταν ο Φρούσος ανατράπηκε από τον Αντονέτι και ο Γεωργιάδης από τα 11 μέτρα νίκησε τον εξαιρετικό Συμεωνίδη...

Εισιτήριο του παιχνιδιού με το Αιγάλεω με ... προορισμό για τον κάτοχό του τη θύρα 3

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Καφές, Ουντέζε, Γεωργιάδης     

Δείτε τα δύο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ (Οκκάς στο 45' και Γιασεμή στο 46'), στο video που ακολουθεί...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Ουντέζε , Κατσιαμπής, Αμπονσά, Κωνσταντινίδης (88' Καραδήμος), Καφές, Οκκάς, Γεωργιάδης, Λουτσιάνο (62' Τετράτζε), Γιασεμής (74' Φρούσος)  

Αιγάλεω: Συμεωνίδης, Παπουτσής, Ψωμάς, Αντονέτι, Σκοπελίτης, Φωτάκης (53' Πήλιουρας), Γουάνγκα, Χλωρός, Μακρής, Σουρλής (53' Μακόρ), Νικολόπουλος (67' Αγρίτης)

Δηλώσεις:

Ντούσαν Μπάγεβιτς:  "Mας επηρέασε η διακοπή και η απουσία πολλών παικτών από την προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό! Αναγκαστήκαμε πολύ γρήγορα να κυνηγάμε στο σκορ, χάσαμε ευκαιρίες και μας έλειπε η ηρεμία για να μετατρέψουμε αυτές τις ευκαιρίες σε κάποιο γκολ. Όλα κρίθηκαν ευνοϊκά για μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές της επανάληψης. Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αποσυντονιστήκαμε τελείως. Ήμασταν χαλαροί και ασύνδετοι. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούμε και θα είμαστε πολύ καλύτεροι την Πέμπτη στον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν."

Πιερ Ντε Βιστ (κατάσκοπος της Αϊντχόφεν): "Θα είναι φέτος για εμάς πολύ πιο δύσκολη η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ που είδα σήμερα είναι μια πολύ καλή ομάδα (!), και πολύ διαφορετική από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε πέρσι. Είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα φέτος για εμάς, αλλά ελπίζω ότι θα πάρουμε και πάλι την πρόκριση, αφού βέβαια καταφέρουμε να βελτιωθούμε. Φέτος η ομάδα μας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών βασικών παικτών της για αυτό και παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Εύχομαι να βελτιωθούμε στη συνέχεια για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, αλλά και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και στο ολλανδικό πρωτάθλημα..."

Γιώργος Χατζάρας (τεχνικός του Αιγάλεω): "Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και μάς πίεσε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δύο ήταν τα κρίσιμα σημεία του αγώνα: Η ισοφάριση του ΠΑΟΚ με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε με την έναρξη της επανάληψης. Σε αυτές τις δύο καθοριστικές στιγμές κρίθηκε το παιχνίδι. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ"

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...