"Θα καταφέρουμε να πάρουμε τίτλο"

Είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο να διαβάζουμε κάθε χρόνο δηλώσεις παικτών, στις οποίες κάνουν λόγο για μια πολύ καλή χρονιά, η οποία στο τέλος της θα φέρει κάποιον τίτλο...
"Θα καταφέρουμε να πάρουμε τίτλο"

Από τον ... κανόνα δε ξέφυγε ο Βασίλης Βασιλάκος, ο οποίος σαν σήμερα 22/8/1982, μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου! Ο μέσος του Δικεφάλου μετά από μια χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς, επανήρθε δυναμικά στο προσκήνιο και φάνηκε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Χάινς Χέερ που είδε (όπως και πολλοί άλλοι εκείνη την εποχή) τον διάδοχο του Γιώργου Κούδα!

Διαβάστε τα όσα είχε δηλώσει ...

"Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω με την ίδια διάθεση αλλά και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μου. Ξέρω πως μόνο αν δουλέψω σκληρά θα πετύχω τις επιδιώξεις μου. Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα παίξω ακόμη καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να διακριθεί τόσο στον ελλαδικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Κουραστήκαμε πολύ αλλά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό η ομάδα θα είναι πανέτοιμη. Θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από τους άλλους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πιστεύω μάλιστα ότι θα πάρουμε ένα τρόπαιο. Αυτή τη χρονιά θα είμαστε πιο δυνατοί και περισσότερο αποτελεσματικοί εκτός έδρας. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι. Κοντά σε όλα τα άλλα θα μας βοηθήσουν σημαντικά ο Σκαρτάδος με τον οποίον είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική Νέων και ο Τρίμχολντ. Θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε"

Για την ιστορία o Δικέφαλος τη σεζόν 1982-1983 τερμάτισε στην 4η θέση με τον Γερμανό Χανς Χέερ στον πάγκο του για 2η συνεχόμενη σεζόν! Η ομάδα είχε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες, 10 ήττες, συγκέντρωσε 42 βαθμούς με 49-28 τέρματα. Βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου καθώς αγωνίστηκε στον τελικό του ΟΑΚΑ απέναντι στην αεκ, χάνοντας όμως με 2-0...

Όσον αφορά τον Βασίλη Βασιλάκο, είχε μια πολύ καλή χρονιά, καταγράφοντας στο πρωτάθλημα 25 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 7 τέρματα.

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...