Αισιόδοξοι παρά το χαμένο πρωτάθλημα!

Λίγους μήνες μετά την κλοπή του τίτλου, το καλοκαίρι του 1973 ο ΠΑΟΚ ετοιμαζόταν για την επόμενη σεζόν, φιλοδοξώντας να πάρει αυτό που του στέρησαν ...
Αισιόδοξοι παρά το χαμένο πρωτάθλημα!

Η αισιοδοξία δεν έλειπε από την ομάδα, κάτι που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις των Σάνον, Κούδα, Σαράφη και Παρίδη που έγιναν τέτοιες μέρες, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια ...

Λες Σάνον: "Φυσιολογικά στη νέα περίοδο πρέπει να είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Πιστεύω ότι δε θα συναντήσουμε αντίξοες συνθήκες παρόμοιες με αυτές που συναντήσαμε στο παρελθόν και οι οποίες ασφαλώς επηρεάζουν. Χωρίς να θέλω να πω ποια θα είναι η θέση μας στο πρωτάθλημα, μπορώ ανεπιφύλακτα να πω, πως φέτος θα υπάρξει επιπλέον πρόοδος στην ομάδα"

Γιώργος Κούδας: "Η ομοιογένεια που έχουμε αποκτήσει είναι φοβερό όπλο. Υποθέτω ότι σε πολλά ματς οι αντίπαλοί μας κουράζονται να μας παρακολουθούν, γιατί τώρα ο κίνδυνος γι' αυτούς πηγάζει από όλους τους παίκτες. Επιπλέον πέρυσι προσθέσαμε στην πείρα μας καινούρια στοιχεία, λόγω της σκληρής μάχης για την κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος, που έκανε όλα τα ματς να μοιάζουν ντέρμπι. Είμαστε έτοιμοι να προσθέσουμε κάτι καλύτερο στη νέα περίοδο"

Σταύρος Σαράφης: "Το σύνολο που διαθέτει ο ΠΑΟΚ δεν το διαθέτει καμιά άλλη ομάδα. Πέρυσι βέβαια διδαχθήκαμε πολλά από την δραματική εξέλιξη του πρωταθλήματος και μπορώ να πω, πως στη νέα περίοδο θα είμαστε περισσότερο εξοπλισμένοι, κυρίως για να αντισταθούμε στα μέσα των αντιπάλων μας"

Δημήτρης Παρίδης: "Με τη φόρα που πήραμε δε θα σταματήσουμε ούτε τη νέα περίοδο! Ίσως τώρα στο πρωτάθλημα να έχουμε περισσότερους δυνατούς αντιπάλους γύρω μας, αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι οπωσδήποτε ανώτερος σε σύγκριση με τη χρονιά που πέρασε. Νομίζω ότι πέρυσι διδαχθήκαμε πολλά ..."

* Εκείνο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε μεταγραφικά με τον Παναγιώτη Κερμανίδη, έναν παίκτη που ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους και ο γάβρος και ο βάζελος!

* Η αρχική εικόνα είναι από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε λίγους μήνες νωρίτερα ο Δικέφαλος με τον Άγιαξ στην Τούμπα (1-1) και από πλευράς ΠΑΟΚ διακρίνονται οι  Ασλανίδης - Σαράφης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...