Προετοιμασία στο Ζέεφελντ, καλοκαίρι του 2000

Το Ζέεφελντ της Αυστρίας επέλεξε ο ΠΑΟΚ για να πραγματοποιήσει το καλοκαίρι του 2000, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του...
Προετοιμασία στο Ζέεφελντ, καλοκαίρι του 2000

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε για το συγκεκριμένο πολύ γνωστό προπονητικό κέντρο σαν σήμερα στις 16/7/2000 και μετά το πρώτο χαλάρωμα των παικτών το πρωί, ακολούθησαν δύο συνεχόμενες προπονήσεις μεγάλης έντασης, η μία το μεσημέρι και η άλλη το απόγευμα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τους προϊδεάζει με το καλημέρα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν "λάτρης" των τριπλών προπονήσεων, κάτι που οι ποδοσφαιριστές το βίωσαν συχνά κατά το διάστημα της 18ήμερης παραμονής τους εκεί... Σημαντική παράμετρος και η διαφορά θερμοκρασίας, καθώς από τη ζέστη της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στους 15 βαθμούς και στο ... ψιλόβροχο.  

Την ίδια μέρα στο μεταγραφικό μέτωπο, η διοίκηση "Μπάτμαν" προσπαθούσε (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους), να κλείσει τη μεταγραφή του επιτελικού μέσου Εστεμπάν Βαλέντσια από την Κολόν (ζητούσε 100.000.000 δρχ + σπίτι, αυτοκίνητο και κάποιον αριθμό αεροπορικών εισιτηρίων)... Στόχος του ΠΑΟΚ και ο Ντάριο Αλμπέρτα Τζιτζένα καθώς και ο Πορτογάλος επιθετικός Χοσέ Ντομίγκεζ. Κανείς από όλους αυτούς δεν ντύθηκε στα ασπρόμαυρα, αφού αποδείχτηκαν απλησίαστοι οικονομικά! Ο "Μπάτμαν", όμως έταζε διαρκώς, καθώς αυτό δεν ... κοστίζει! 

Αντίθετα εκείνη τη μεταγραφική περίοδο, ήρθαν στην ομάδα κάποιοι σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Οκκάς, ο Εγκωμίτης, ο Ουντέζε, ο Σπάσιτς, ο Τοχούρογλου και ο Πατρίτσιο Καμπς από τη Βελέζ.

Κατά την παραμονή της ομάδας στην Αυστρία, δόθηκαν τρία φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να σημειώνει ισάριθμες νίκες.

23/7/2000 Άδανα Σπορ - ΠΑΟΚ 0-2 (Ναλιτζής 44', Σπάσιτς 60')

26/7/2000 Άιντραχτ Φρανκκφούρτης - ΠΑΟΚ 1-5 (Γεωργιάδης 22', Οκκάς 45', Μπράτιτς 70', Σπάσιτς 83', Φρούσος 88')

1/8/2000 Χάποελ Τίκβα - ΠΑΟΚ 0-2 (Καφές 40', Κάμπς 80' )

Δείτε εικόνες από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας...

Και από την αναχώρηση της αποστολής ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...