Δηλώσεις μετά την κούπα του '74 (pics)

Η κατάκτηση του Κυπέλλου του 1974 ήταν μια ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ ... 
Δηλώσεις μετά την κούπα του '74 (pics)

Διαβάστε κάποιες από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών εκείνου του συγκλονιστικού τελικού, που κυριολεκτικά καθήλωσε όλη την φίλαθλη Ελλάδα, καθώς ήταν ο πρώτος που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι ...

Λες Σάνον: "Το παιχνίδι ήταν φανταστικό. Η απόδοση των παικτών μου στα 120 λεπτά του αγώνα είναι ένα μεγάλο κριτήριο της καλής φυσικής τους κατάστασης. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τα πάντα για τη νίκη, μπράβο  και στον θαυμάσιο κόσμο του ΠΑΟΚ"

Λάκης Πετρόπουλος: "Ήταν ένα αθλητικότατο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, δείγμα της άριστης φυσικής τους κατάστασης που έχουν αυτήν την περίοδο. Το ματς έπρεπε να είχε κριθεί στην κανονική του διάρκεια, αλλά χάσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν"

Φιλώτας Πέλλιος: "Ο ΠΑΟΚ έδειξε τη μεγάλη του κλάση. Είμαστε σαφώς καλύτεροι, παίξαμε ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ήμασταν πιο οργανωμένοι από τον αντίπαλο. Αυτό το παιχνίδι έδειξε το μέτρο των δυνατοτήτων της ομάδας μου. Κλείσαμε την περίοδο με έναν θρίαμβο και θα αρχίσουμε τη νέα με άλλους θριάμβους. Μετά το τέλος του αγώνα η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, μού θύμισε Τούμπα"

Γιώργος Κούδας: "Θα κάνουμε κι εμείς μια φορά καλό καλοκαίρι. Πολλά μαύρα κάναμε ως τώρα"

Βάλτερ Χουνγκερμπίλερ (Ελβετός διαιτητής): "Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς και μερικές φορές πάρα πολύ σκληρό. Γενικά ο αγώνας κύλησε καλά και αν έδειξα τέσσερις κίτρινες κάρτες το έκανα για να μη ξεφύγει το παιχνίδι από τα αθλητικά του πλαίσια. Τις τρεις τις έδειξα σε παίκτες του ΠΑΟΚ (Γούναρης - Τερζανίδης - Τσιλιγκιρίδης) και τη μία σε παίκτη του ολυμπιακού (Γκλέζος). Από τους παίκτες μου άρεσαν ιδιαίτερα το 7 και το 10 του ΠΑΟΚ (Παρίδης - Κούδας) και το 10 του ολυμπιακού (Δεληκάρης)"

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...