"Στα @@ μου τον γράφω εγώ τον Βαλεντίνο"

Για την 22η αγωνιστική της περιόδου 2008-2009, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε σαν σήμερα στις 14/2/2009 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ...
"Στα @@ μου τον γράφω εγώ τον Βαλεντίνο"

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρέθηκε μαζικά στις εξέδρες του γηπέδου της Λιβαδειάς, και εκείνη τη χρονιά στήριζε συνέχεια την ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος τόσο στις νίκες και στις χαρές, όσο και στις πίκρες.... Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν παρεκτράπηκε κανείς από όσους πήγαν στο γήπεδο και έτσι δεν δόθηκε τροφή στα αρπακτικά που περιμένουν μια ζωή τον ΠΑΟΚ στη γωνία για να τον τιμωρήσουν.

Με τον Κονσεϊσάο στα 30 φεύγα του... να παίζει απίστευτα παθιασμένα, με τον Γάλλο Σορλέν να υπάρχει παντού στο γήπεδο, με τον Λίνο, να είναι βέλος από τα αριστερά, κάνοντας ένα παιχνίδι γεμάτο με φαντασία, ντρίπλες και καλές μεταβιβάσεις, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μόνο με 0-3 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος...

Μεγάλος μαχητής ο Πάμπλο Γκαρσία, εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια μας ο Χαλκιάς που όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών. Από νωρίς φάνηκε η διάθεση των παικτών να κυριαρχήσουν στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 6ο λεπτό μετά σέντρα του Κονσεϊσάο, η κεφαλιά του Κοντρέρας, πέρασε άουτ. Στο 8ο λεπτό ξαφνικό σουτ του Μουσλίμοβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή, κατάφερε να το αποκρούσει με δυσκολία ο Καρακώστας.

Στο 9ο λεπτό, σέντρα του Λίνο η μπάλα περνάει από τον Καρακώστα και ο Κονσεϊσάο με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 51ο λεπτό, εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, που αντάλλαξαν πολλές πάσες, με τελευταίο αποδέκτη τον Σορλέν, ο οποίος με έξοχο σουτ πέτυχε το 0-2 σφραγίζοντας ουσιαστικά το διπλό.

Στο 55ο λεπτό, ο Μουσλίμοβιτς με έξυπνη κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Βλάνταν Ίβιτς, που σούταρε από πλεονεκτική θέση, πάνω από τα δοκάρια του ανήμπορου να αντιδράσει Καρακώστα που απλά παρακολουθούσε τη φάση. Στο 57ο λεπτό, έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κονσεϊσάο από τα δεξιά , έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία ο Καρακώστας. Στο 58ο λεπτό, ο Ίβιτς με εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, σημείωσε το τελικό 0-3, μέσα σε αποθέωση.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Καρακώστας, Εμεράν, Καψής, Μασάδο (76′ Κατσικογιάννης), Κόλτζος, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Κιάσσος (56′ Ναπολεόνι), Λεονάρντο, Ντιμπαλά, Μπούσι (60′ Πιέτσνιακ).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βερόν, Κονσεϊσάο, Σορλέν (89′ Βιερίνια), Ίβιτς (77′ Μπαλάφας), Μουσλίμοβιτς (87′ Χούτος).

Φερνάντο Σάντος: Αυτή η νοοτροπία ταιριάζει στον ΠΑΟΚ!

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το παιχνίδι, ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά την λήξη του αγώνα της Λιβαδειάς, που βρήκε τον ΠΑΟΚ να κατακτά πολύ εύκολα τους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός του «δικέφαλου» ισχυρίστηκε πως η ομάδα του δεν επέτρεψε στον Λεβαδειακό να αντιδράσει και επισήμανε πως από το σημερινό παιχνίδι κρατά την σωστή νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του.

«Είχα πει στους παίκτες ότι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έπρεπε να βγάλουμε θετική αντίδραση. Οι παίκτες αυτό το αντιλήφθηκαν και για αυτό παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτή την καλή εικόνα. Η σημερινή νίκη και εμφάνιση ήταν καρπός της αγωνιστικής συμπεριφοράς μας τόσο σε άμυνα και σε επίθεση. Ξέραμε ότι το ματς αυτό είναι δύσκολο και σημαντικό για εμάς.

Ο Λεβαδειακός είχε άλλωστε θετικά αποτελέσματα πριν χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Και ο Λεβαδειακός προσπάθησε αλλά εμείς δεν του επιτρέψαμε να αντιδράσει. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ από το παιχνίδι σημειώνω και κρατώ ένα πράγμα: Τη νοοτροπία που δείξαμε και πιστεύω ότι αυτή ταιριάζει σε μια δυνατή ομάδα και καλή όπως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ», ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος.

{gallery}2009/LevadiakosVsPaok{/gallery}

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...