Μια προπόνηση με ... επτά παίκτες! (1981)

Κάπου στα μέσα Απριλίου του 1981, ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ Γκιούλα Λόραντ, βρέθηκε πηγαίνοντας στην προπόνηση σε ένα ασυνήθιστο θέαμα ...
Μια προπόνηση με ... επτά παίκτες! (1981)

Οι παίκτες που ήταν στη διάθεσή του για εκείνη την προπόνηση, ήταν μόλις επτά!!! Πιο συγκεκριμένα ο Νέτο Γκουερίνο, ο Μλάντεν Φούρτουλα, ο Βασίλης Γεωργόπουλος (όρθιοι) και οι Γιόζεφ Σάλαμον, Θόδωρος Αποστολίδης, Χρήστος Δημόπουλος και Παναγιώτης Κερμανίδης (καθισμένοι), ήταν οι μόνοι διαθέσιμοι, όπως μπορείτε να δείτε στην αρχική photo!

Οι υπόλοιποι βρισκόταν με την Εθνική ομάδα που ετοιμαζόταν να δώσει φιλικό παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο με την Εθνική Κύπρου στη Λευκωσία (0-1 με γκολάρα του Ιωσηφίδη από τα 25 μέτρα, μετά από μπαλιά του Ορφανού ), ενώ 2-3 από το τότε ρόστερ ήταν τραυματίες και οι νεαρότεροι βρισκόταν με την Εθνική Νέων. Πιο συγκεκριμένα με την αποστολή της Εθνικής ήταν οι Ιωσηφίδης, Κούδας, Ορφανός, Κωστίκος (ξεκίνησαν βασικοί), Δαμανάκης, Γούναρης (μπήκαν σαν αλλαγή στο 46').

O Δικέφαλος λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε κερδίσει την Τούμπα τον αρη με 2-1, ενώ ετοιμαζόταν για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στον Πειραιά με τον Εθνικό (0-2 με Σίγγα - Γκουερίνο)

Προσέχοντας τη φωτογραφία, βλέπουμε τον Παναγιώτη Κερμανίδη να φοράει τη φανέλα της Εθνικής, την οποία όμως δε φόρεσε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι -παρά μόνο σε προπόνηση- καθώς η περίπτωσή του ήταν παρόμοια με αυτήν του Χατζηπαναγή... 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...