Πρόκριση με μεγάλη ανατροπή! (2003)

Πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ σαν σήμερα στις 15/10/2003, πήρε μεγάλη πρόκριση μέσα στη Νορβηγία και στο στάδιο «Ούλεβαλ» από τη Λιν.
Πρόκριση με μεγάλη ανατροπή! (2003)

Παρότι η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη είχε χάσει απρόσμενα με 0-1 στο πρώτο ματς στην Τούμπα, ο Δικέφαλος βρήκε τη δύναμη να πάρει μια θριαμβευτική πρόκριση.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένος και έτσι οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Τα πράγματα όμως στην επανάληψη άλλαξαν άρδην, με τον ΠΑΟΚ να εγκαταλείπει το 4-4-2 και να παίζει με τρεις επιθετικούς. Η επιλογή δικαίωσε τον Άγγελο Αναστασιάδη, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γυριστό σουτ του Γιασεμή στο 51' (αρχική photo), ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κούτσης με μακρινό βολέ (λίγα μέτρα μετά τη σέντρα!) στο 56' και ο Βόκολος με κεφαλιά στο 59' μετά από σέντρα του Φουτσίνι, χάρισαν στον ΠΑΟΚ την πρόκριση και την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αγγελος Αναστασιάδης δήλωσε: «Εγώ πίστευα τα παιδιά και το είχα πει από τον πρώτο αγώνα. Παίξαμε έξυπνα και χτυπήσαμε όταν έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ είναι εφτάψυχος και αυτό ας το καταλάβουν όλοι. Τώρα κοιτάμε μπροστά και το ματς του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή».

Οι συνθέσεις:

Λιν: Οντεργκάαρντ, Ονσταντ, Λούτσο, Μπέρντσεν, Αούγκοστον, Χαρζιμεχμέτοβιτς, Σβιφτ, Λάγκερλφ (45' Χάκοσεν), Σοκολόφσκι, Σούντγκοντ, Σόρενσεν.

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Φουτσίνι, Ουντέζε, Βόκολος, Κουτσόπουλος, Χασιώτης (45' Σπάσιτς), Μάρκος, Κούτσης, Χάγκαν, Γιασεμή, Σαλπιγγίδης (73' Γιαννιτσανάκης).

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν (2003-2004), σταμάτησε άδοξα στον επόμενο γύρο στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας... 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...