Αναστολή της απεργίας στο παρά πέντε!

Το πρωτάθλημα της σεζόν 1980-1981, άρχισε και αυτό ... μετ' εμποδίων!
Αναστολή της απεργίας στο παρά πέντε!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Α' και Β΄Εθνικής, είχαν ανακοινώσει απεργία για την πρεμιέρα εκείνου του πρωταθλήματος, επικαλούμενοι τη μη αλλαγή του νομικού καθεστώτος που καθόριζε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τη μη ανακοίνωση της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία θα γινόταν δεκτά ορισμένα από τα αιτήματά τους! 

Τελικά στο παρά πέντε (σαν σήμερα στις 5/9/1980) οι ποδοσφαιριστές ανέστειλαν την απεργία (την οποία είχαν προκηρύξει μόλις δύο μέρες πριν!), με τον ΠΣΑΠ να το ανακοινώνει, έχοντας πάρει την υπόσχεση πως τα αιτήματά τους θα υλοποιηθούν. Η υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο, καθώς υπήρχαν πολλές καταγγελίες μελών του ΠΣΑΠ, σύμφωνα με τις οποίες ασκήθηκαν σε παίκτες από παράγοντες, στυγνοί και πρωτοφανείς εκβιασμοί ώστε να κατέβουν να αγωνιστούν με τις ομάδες τους στο πρωτάθλημα!   

Μετά από όλα αυτά ο ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση στην Τούμπα και ο Λόραντ έβγαλε αποστολή για το ματς στην Καστοριά, που έγινε μετά από 48 ώρες, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (1-1).  Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Βασιλάκο, Δημόπουλο και τους τραυματίες Δαμανάκη, Κωστίκο, Γεωργόπουλο. 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...