Φιλικό σε συνθήκες πρωταθλήματος!

Πάντοτε τα παιχνίδια με τον γάβρο είτε ήταν επίσημα είτε ήταν φιλικά, μαγνήτιζαν τον κόσμο του Δικεφάλου που γέμιζε την Τούμπα...
Φιλικό σε συνθήκες πρωταθλήματος!

Σαν σήμερα στις 30/8/1970, με την υπόθεση Κούδα να έχει κλείσει προ διετίας, αλλά τα σημάδια της ακόμη να πλανώνται πάνω από τη Θεσσαλονίκη, ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 1970-1971 υποδέχτηκε την ομάδα της Μουνιχίας, μπροστά σε περίπου 25.000 θεατές (20.309 τα εισιτήρια). Ο ΠΑΟΚ είχε προσθέσει ήδη πολλά από τα κομμάτια του παζλ της χρυσής δεκαετίας του '70 και δημιουργούσε την ομαδάρα που δοξάστηκε σε όλη την Ελλάδα στα χρόνια που ακολούθησαν!!!

Το παιχνίδι ήταν νυχτερινό και ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με αλλαγές στην ενδεκάδα του, με τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Εξαιρετική η παρουσία του Παπαδόπουλου στο χώρο του κέντρου της άμυνάς μας, του Γούναρη στα πλάγιά της, ενώ κορυφαίος του Δικεφάλου και του αγώνα ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης, που έδωσε επιθετική πνοή στον Δικέφαλο.

Ο γάβρος προηγήθηκε στο 19' με τον Γιούτσο, για να ισοφαρίσει στο 69' ο Μαντζουράκης με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Παπάς σταματώντας την μπάλα με το χέρι. Στο 85' ο Ασλανίδης βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου, Κοντογιώργος (46' Γούναρης), Φουντουκίδης, Παπαχριστούδης, Παπαδόπουλος, Τερζανίδης, Ασλανίδης, Σαράφης, Κούδας, Μαντζουράκης, Παρίδης

γάβρος: Κουρκουβέλας, Γκαϊτατζής, Σιώκος, Αγανιάν, Αγγελής, Στολίγκας, Μύλλερ, Παπάς, Καπερνέκας, Γιούτσος (70' Παμπουλής), Φοράκης (57' Δεληκάρης)

* Στην αρχική photo διακρίνεται ο Μαντζουράκης να ελίσσεται ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...