Ένα "φιλικό" με ... τραυματισμούς!

Προετοιμαζόμενος για τη σεζόν 1980-1981, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σαν σήμερα στις 24/8/1980 τον γάβρο, σε φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη...
Ένα "φιλικό" με ... τραυματισμούς!

Μπροστά σε 30.000 θεατές, ο τεχνικός του Δικεφάλου Γκιούλα Λόραντ, είδε μόλις στο 3ο λεπτό τον Δαμανάκη να μεταφέρεται με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου (2 μήνες εκτός γηπέδων!), δίνοντας τη θέση του στον Νίκο Αλαβάντα. Στο 11' ο διαιτητής Βουράκης ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πέλλιου στον  Σουηδό Άλστρομ και έσπευσε να το εκτελέσει ο νεοαποκτηθείς παίκτης του γάβρου, Κώστας Ορφανός! Ευστόχησε και έγραψε το 1-0...

Στο 18' ο Κερμανίδης έπιασε την κεφαλιά άουτ, στο 24' βολίδα του Γεωργόπουλου την απέκρουσε δύσκολα ο Σαργκάνης και στο 33' ήρθε η σειρά του Γεωργόπουλου να γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού!!! Τώρα τι σόι φιλικό ήταν αυτό, όταν η ομάδα μας έφυγε από τη Μουνιχία, νοσοκομείο, είναι κάτι που κανείς δεν θα απαντήσει!

Στο 54' ο Κερμανίδης ισοφάρισε μετά από προσπάθεια του Αποστολίδη και το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88' με τον Άλστρομ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

γάβρος: Σαργκάνης, Κυράστας, Παπαδόπουλος, Νοβοσέλατς (46' Μίχος), Βαμβακούλας, Καραβίτης, Ξανθόπουλος, Νικολούδης (46' Κουσουλάκης), Ορφανός, Άλστρομ, Γαλάκος (36' Καλτσάς - 62' Καλτσάς)

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Σάλαμον, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Γεωργόπουλος (33' Σίγγας), Κούδας, Δαμανάκης (3' Αλαβάντας)

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...