Ένα γκολ ... μια πρόκριση στον τελικό!

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, για τη σεζόν 2002-2003, διεξήχθη σαν σήμερα 7/5/2003!
Ένα γκολ ... μια πρόκριση στον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα (8.363 εισιτήρια, αλλά πολύ περισσότερος ο κόσμος!), την ΑΕΚ, την οποία είχε κερδίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια με 1-0, χάρη σε γκολ του Γιασεμάκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά, με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, έκανε μια εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση εκείνη τη σεζόν, αποκλείοντας διαδοχικά δυνατούς αντιπάλους, μετά τους δύο πρώτους γύρους!   

Α' γύρος: Λεωνίδιο - ΠΑΟΚ 0-1 και 0-0

Β' γύρος: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 2-0 και 0-0

Γ' γύρος: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 και 0-0

Προημιτελικά: ΠΑΟΚ - γάβρος 3-1 και 2-1 (διπλό στη Ριζούπολη)

Ημιτελικά: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1 (Γιασεμάκης) και 1-1 (Οκκάς στο 88')

Τελικός: ΠΑΟΚ - παπαναστασιακός 1-0 (Γ.Χ.)

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί στιγμιότυπα από παιχνίδια του ΠΑΟΚ (από τον β΄γύρο ως τους ημιτελικούς)

Στις 7 Μαΐιου λοιπόν, στην Τούμπα, έγινε η ρεβάνς με την ΑΕΚ. Η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 8ο λεπτό με τον Μαλαδένη (ο σκόρερ στο ξεκίνημα της φάσης έκανε καθαρό φάουλ στον Νάστο που δεν σφυρίχτηκε!), για να έρθει στο 88' ο Οκκάς με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα ακριβείας του Κουτσόπουλου από τα αριστερά, να ξετινάξει τα δίχτυα του Χιώτη και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα μας!  

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Κουτσόπουλος, Χασιώτης, Κουκιέλκα, Νάστος (45′ Εγκωμίτης), Καφές (89′ Φουτσίνι), Μάρκος, Κούτσης, Οκκάς, Γεωργιάδης, Γιασεμάκης (78′ Σπάσιτς).

ΑΕΚ: Χιώτης, Γεωργέας, Ράιτ, Καψής, Μαλαδένης (64΄ Ναλιτζής), Κασάπης, Κατσουράνης (70΄ Μπορμπόκης), Τσιάρτας, Λάκης, Γεωργάτος (45΄ Ζαγοράκης), Ίβιτς.

* Όταν ο ΠΑΟΚ απέκλειε τον γάβρο, ο συμπολίτης έπαιρνε πρόκριση από τον ... Εθνικό Αστέρα (με την ψυχή στο στόμα) και όταν στέλναμε στο σπίτι της την ΑΕΚ, αυτοί απέκλειαν το ... Αιγάλεω (επίσης με την ψυχή στο στόμα)! Και θέλανε και κύπελλο οι ... πουθενάδες!

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...