Σαν γυναικούλες!

Παραίτηση Βρύζα. Απόρριψη της από Ιβάν. Αυλοκόλακες. Κι ένας ΠΑΟΚ στη μέση.
Equalizer Equalizer
Σαν γυναικούλες!

Θα μπορούσα κι εγώ να κάνω αναδρομή στα πεπραγμένα Βρύζα. Να μιλήσουμε για τα καλά και για τα κακά. Να θυμίσω ότι ζητώ την αποχώρησή του εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια.

Νομίζω όμως ότι κάτι άλλο προέχει:

Πως είναι δυνατόν ακόμα και με την παραίτηση του, ορισμένοι του περίγυρου να επιτίθενται τόσο την ομάδα και να μη κουνιέται φύλλο;

Προσπαθούν να μας πείσουν δυο μέρες τώρα πως ο ΠΑΟΚ χωρίς το Βρύζα καταρρέει. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι : ΌΝΤΩΣ μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταρρέει. Αυτό όμως δεν είναι απόδειξη της ποιότητας του Βρύζα. Αυτό είναι απόδειξη της άθλιας λειτουργίας της ομάδας και τίποτα παραπάνω.

Το να παρουσιάζουν ως φυσιολογικό και αποδεκτό, το γεγονός ότι ο κύριος Βρύζας έφυγε με μια γραπτή παραίτηση και δεν απαντάει στα τηλέφωνα, είναι έγκλημα.

Έχουμε σαλτάρει τελείως;

Ποιος είσαι κύριε Βρύζα; Είσαι ή δεν είσαι υπάλληλος ; Έχεις ή δεν έχεις ένα πόστο εντός ΠΑΕ; Ποιος σου είπε ότι δικαιούσαι να κλείσεις το τηλέφωνο; Τι είσαι; 

Αυτή και μόνο η συμπεριφορά είναι δέκα φορές πιο εγκληματική εις βάρος του ΠΑΟΚ, από όσα καταλογίζονται στο Βρύζα για τα προηγούμενα χρόνια.

Με ύφος κρυφής ικανοποίησης και χαμογελάκια, ο γνωστός αυλοκόλακας το τελευταίο διήμερο προσπαθεί να μας δείξει πόσο διαλύεται η ομάδα, πόσο σημαντικό ρόλο έπαιζε ο Βρύζας και πόσο πρέπει να κλαίμε τώρα που δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Μα επιτέλους, πόσο γυναικούλες είστε; Πόσο εγκληματίες εις βάρος του ΠΑΟΚ υπέρ της προσωπικής σας ικανοποίησης;

Ο κύριος Βρύζας παραιτήθηκε. Το αν ο Σαββίδης το εγκρίνει ή όχι, λίγο με απασχολεί. Ήδη από ΧΘΕΣ, έπρεπε να έχει παραδοθεί το όποιο υλικό, γραφείο, πλήρης ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο αφορά το πιθανό έργο του Βρύζα. Αυτό είναι επαγγελματική προσέγγιση.

Φεύγω, κλείνω το τηλέφωνο, δεν εμφανίζομαι και τα υπόλοιπα κομπλεξικά, τα κάνουν μόνο όσοι δεν έχουν καμία σχέση με επαγγελματισμό και σοβαρή ενασχόληση με οποιοδήποτε αντικείμενο.

Αν είχε απολυθεί, είχε κάθε δικαίωμα να εξαφανιστεί.

Σήμερα, απλώς εγκληματεί εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ήδη, βλέπουμε τα ρεπορτάζ περί «σοκ, στον αέρα τα αποδυτήρια» και άλλες γραφικότητες.

Για μένα, απλά οι γνωστοί κόλακες αποδεικνύουν αυτά που όλοι βλέπαμε τόσα χρόνια. Βρήκαν την ευκαιρία να γλεντήσουν πάνω σε ένα προβληματικό ΠΑΟΚ. Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Αυτοί είναι, αυτά κάνουν.

Από την άλλη βέβαια, η συμπεριφορά αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την επταετία, πνιγμένη στις φήμες και τον κλεφτοπόλεμο.

Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια λειτουργεί ασόβαρα σε πάρα πολλούς τομείς, παρά την απίστευτη στήριξη που αρχικά έδωσε ο κόσμος, που Θεοποίησε τους μέτριους, και παρά τα πολλά λεφτά που ρίχνει ο Σαββίδης. Και λειτουργεί ασόβαρα τόσο ως ομάδας, αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Αποχωρώντας λοιπόν οι ασόβαροι, για μένα δίνεται η ευκαιρία αναβάθμισης της λειτουργίας του ΠΑΟΚ. Αν κάποιοι παίκτες στεναχωρηθούν τόσο, καλό δρόμο τους εύχομαι.

Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και θα υπάρχει, πιθανώς μάλιστα έχοντας αποβάλλει πολλά βαρίδια εντός και πέριξ της ομάδας.

Σταματήστε λοιπόν να συμπεριφέρεστε σα κοριτσάκια και ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Λίγοι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...