Φταις εσύ

Για την ξεφτίλα, το μπάχαλο, τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν, φταις εσύ. Και μη παριστάνεις άλλο τον έκπληκτο και τον αδικημένο. Κούρασες.
Equalizer Equalizer
Φταις εσύ

Φταις εσύ, Άγγελε Αναστασιάδη : Γιατί δεν έχεις ισορροπία. Γιατί δεν έχεις το μυαλό στη θέση του. Γιατί δε ξέρεις ούτε τι, ούτε πως θέλεις να το κάνεις. Γιατί πέφτεις εδώ και 20 χρόνια στην ίδια γαμημένη λούμπα. Μπερδεύεις εαυτόν και αλλήλους. Γιατί είναι αδιανόητο να επικαλείσαι στοιχεία και αριθμούς, την ίδια στιγμή που απορρίπτεις να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε σχετικό με σύγχρονη προσέγγιση στα θέματα του ποδοσφαίρου. Γιατί κουβαλάς ΚΑΘΕ φορά τους «δικούς σου» προπονητές και λοιπούς, τη στιγμή που είναι ξεκάθαρα μέτριοι. Γιατί στον αγωνιστικό τομέα ξεκινάς καλά και τα σκατώνεις, αφού μπερδεύεσαι και δε ξέρεις ούτε τι θες να παίξεις. Γιατί παίζεις χωρίς μυαλό. Γιατί όχι μόνο δε βάζεις φρένο στην παραφιλολογία σχετικά με τα εσωτερικά προβλήματα, αλλά ουσιαστικά την προωθείς. Έχεις δώσει κύριε λίστα με ονόματα παικτών; Ε βγες και δείξ’ την. Φταις, γιατί πάντα στο τέλος, λες ότι δε πρόκειται να κάνεις κακό στην ομάδα αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά αυτό είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Γιατί παίζεις ερασιτεχνικό παιχνίδι. Φταις, γιατί και άσχετος να ήσουν, θα είχες καταλάβει τόσα χρόνια κάποια βασικά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ή τουλάχιστον θα είχες τη διάθεση να τα ξεκαθαρίσεις εκ των προτέρων. Οι ατάκες του στυλ «η ομάδα θα μάθει όλα τα συστήματα» και «τι σημαίνει ψυχολογικό πρόβλημα, η ομάδα είναι καλά» έχουν σημαδέψει τη δική μου αντίληψη για το πρόσωπό σου. Ερασιτεχνισμοί, νεύρα, υπεκφυγές. Λυπάμαι, αλλά φταις. Και επειδή προσωπικά ήξερα από το Σεπτέμβρη ότι ήθελα να πάρεις το πρωτάθλημα και να φύγεις γιατί ΔΕΝ είσαι κατάλληλος για δουλειές σε βάθος χρόνου, στεναχωριέμαι διπλά που δεν κατάφερες το στόχο σου. Αλλά για τις ανεπανάληπτες ξεφτίλες του τελευταίου διμήνου, ΟΣΟ και να σε τρύπησαν στις μεταγραφές, ΦΤΑΙΣ.

Φταις εσύ, Ζήση Βρύζα : Γιατί έχεις καταντήσει συνώνυμο της καχυποψίας και της συνωμοσιολογίας στο στόμα του ΠΑΟΚτσή. Γιατί ξεκινώντας από το 2010 μέχρι και σήμερα, δεν έχει περάσει ούτε ΕΝΑΣ χρόνος που να μην έχεις παίξει ρόλο σε μια ιστορία καταστροφής του ΠΑΟΚ. Επεισόδια με Ζαγοράκη, ανακοινώσεις συνδέσμων που σε ενέπλεκαν σε παρασκήνια τρυπήματος, αποχώρηση από προεδρική θέση στον ΠΑΟΚ και φλερτ με Παναθηναϊκό για υπάλληλος του (!), επιστροφή και ΕΓΚΛΗΜΑ με Φλωρίδη, εξευτελισμός με Μπόλονι, διπλή ξεφτίλα με Δώνη, φαγωμάρα διοικητικά, παρδαλές ιστορίες με το ποια θέση θα έχεις (ΛΥΣΣΑΞΕΣ που σου πήρε τη θέση ο Ζαγοράκης και μετά είχες το θράσος να πεις ότι «δεν μ αρέσει να είμαι πρόεδρος, αφήστε με να είμαι τεχνικός διευθυντής»), άθλια σχεδίαση ομάδας, συσσωρευμένες αποτυχημένες επιλογές παικτών, πειθαρχικά τσίρκα με τους Έλληνες πρώην διεθνείς (και πρώην αθλητές γενικώς), μηδενική συνοχή στα αποδυτήρια κάθε χρονιά, τραγικές μεταγραφικές κινήσεις, ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ απέναντι στο κοινό, γκρίνια, μιζέρια, υποψίες. Ε επιτέλους λίγη γαμημένη ευθιξία δεν έχει κανείς σας εκεί μέσα; Παραιτηθείτε έστω και εικονικά. Μαθαίνουμε σήμερα πως «υποψήφιοι οι Ίβιτς και ΓΧ». Να γελάς και να κλαις. Έχουν κάποιοι αυλοκόλακες και το θράσος να καταγγέλλουν ξυλοδαρμό σου στο αεροδρόμιο. Ρε, έχετε πάρει χαμπάρι ότι διαλύσατε με το… «πλάνο» σας ο,τι καλό είχε χτίσει ο ΠΑΟΚ; Ένα κωλοχανείο που ξεφτιλίζεται η ομάδα κι εσείς θυμώσατε με τον κόσμο; Ρε, συμμαζευτείτε ρε!

Φταις εσύ, Ιβάν Σαββίδη : Γιατί μας έχεις κάνει να απορούμε ΠΩΣ έγινες πλούσιος. Η ομάδα τρία χρόνια κάνει ΚΑΡΜΠΟΝ χρονιές, με τις ίδιες ξεφτίλες, τα ίδια προβλήματα, την ίδια έλλειψη στόχων και επικοινωνίας. Κουβάλησες τον Αγγελίδη για να κάνει ΤΙ; Μας είπατε ποτέ; Ξέρετε άραγε; Θυμάσαι ΠΟΣΑ δίνεις στο Τζακ; Να σου θυμίσω εγώ; Πάνω από 200 το χρόνο. Για να μη πω παραπάνω και πέσω έξω. 200 το χρόνο ρε. Είσαι καλά στα μυαλά σου; Έχεις μαζέψει τη σάρα και τη μάρα για να πετύχεις το απόλυτο τίποτα. Βάλε δομές στην ομάδα, φέρε κόσμο που ΝΙΩΘΕΙ και δεν είναι εκεί για να σε ξεζουμίζει και αν σου αρέσει να… διατάζεις, τότε διέταξε τους να ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Πόσο πιο απλά να το πούμε πια;

Νισάφι. Μας πρήξατε όλοι οι ανίκανοι. Έχετε πάρει χαμπάρι πως υπάρχει κόσμος που πάει πίσω τη ζωή του παρατώντας δουλειές, σπουδές, υποχρεώσεις, γιατί έχει το δικό σας το νταλκά; Πόσα εγκλήματα πια θα υπομείνουμε; Δείξτε λίγη ευθιξία, ανοίξτε το στόμα σας και πάρτε πόδι.

ΥΓ. «Ζήση, εμάς άλλα μας έλεγες», έγραφε η ανακοίνωση ενός συνδέσμου πριν λίγα χρόνια. Μέχρι να εξηγηθεί από τους... παντελονάτους, αυτή η ανακοίνωση, να μη μιλάνε για τρυπήματα και αρρώστιες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...