Προδότες, εγκληματίες, ή απλά ανόητοι???

Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύεται και πάλι ανέτοιμος την κρίσιμη στιγμή. Και ο κόσμος νιώθει προδομένος. Καταλάβετέ το.
Equalizer Equalizer
Προδότες, εγκληματίες, ή απλά ανόητοι???

Η ήττα από τον Παναιτωλικό είναι το κερασάκι στη χαλασμένη τούρτα των τελευταίων μηνών. Μια ομάδα που έκανε το «μπαμ» απροειδοποίητα αλλά δείχνει να ξεφουσκώνει ανεξήγητα. Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα χθες στην Τούμπα προσωπικά με ανάγκασε να γυρίσω την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο πριν ακόμα τελειώσει το ματς, τραβώντας τα μαλλιά μου για αυτό που είδα.

Τον τίτλο του κειμένου τον εννοώ. Δεν υπάρχουν πλέον άλλα λόγια να περιγράψουν τα απίστευτα αδιέξοδα στα οποία φτάσαμε ξανά με αυτά που βλέπουμε.

Μια ομάδα που από το καλοκαίρι δεν κάνει μεταγραφές, αλλά δε ξέρει γιατί. Και δε μπορεί και να το επικοινωνήσει, βέβαια.

Μια ομάδα που ξαφνικά ξέχασε να παίζει μπάλα.

Μια ομάδα που η έννοια της λογικής, έχει πάει περίπατο.

Διοίκηση : Τεχνικός διευθυντής, εν προκειμένω. Το γεγονός πως ήρθαν δύο πράγματι πολύ καλά ονόματα, δεν αναιρεί ούτε το γεγονός πως καθυστερήσατε υπερβολικά, ούτε βέβαια το γεγονός πως φανερώθηκε η έλλειψη ομαλής λειτουργίας. Το γεγονός της προφανούς έλλειψης συνεννόησης με τον προπονητή το φορτώνεστε ΟΧΙ επειδή ντε και καλά εσείς φταίτε, αλλά επειδή λόγω ΡΟΛΟΥ, η ευθύνη σας είναι μεγαλύτερη. Όποιος δεν κάνει, φεύγει. Με επιχειρήματα και με νηφαλιότητα, όχι με φήμες και λάσπη. Η ομάδα χρειάζεται εξτρέμ. ΣΗΜΕΡΑ. Αν ο προπονητής δε θέλει, του τον φέρνουμε με το ΖΟΡΙ. Τα εγκλήματα που έχουν γίνει στη δόμηση του ρόστερ, κάποια στιγμή πρέπει να ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ. Και όχι άλλη μουγκαμάρα. Εκτός κι αν είστε χαζός και δεν καταλαβαίνετε. Ή δεν σας νοιάζει.

Προπονητής : Το 2004 αναγκάστηκα να κατέβω από Ταξί στη μέση του δρόμου, γιατί πλακώθηκα με τον οδηγό που σας έβριζε και σας βάφτιζε «κομπλεξάρα». Τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις τις έχετε ομολογήσει ο ίδιος, χρόνια τώρα. Κουράστηκα όμως. Όλοι μας μπουχτίσαμε με τις δήθεν θεωρίας συνωμοσίας και τις θυσίες. Η ομάδα έχει κάτι ΤΡΥΠΑΡΕΣ στο ρόστερ της κι εγώ ακούω μόνο θεωρίες για αγρίους. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως ο Μακ έμεινε χτες στον πάγκο, για να αποδείξετε ότι η ομάδα δε χρειάζεται εξτρέμ. Ελπίζω δηλαδή πως, δεν ισχύει οτι είπατε πως δεν χρειάζεστε μεταγραφή εξτρέμ. Θα ήταν εγκληματική ανοησία, πρώτα απέναντί στον εαυτό σας. Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ παίζει εκατό φορές χειρότερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τον Οκτώβριο και αυτό είναι ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ. Και επειδή δε μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.
Οι παίκτες παίζουν εντελώς άψυχα και δυο φορές πιο αργά από ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους τους. Όταν ένας κόουτς χάνει το παιχνίδι των αποδυτηρίων, η κατάληξη είναι γνωστή. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει. Είτε ισχύει είτε ΟΧΙ, το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλάνο, δεν έχει ενέργεια, αλλά δεν έχει ούτε και ΛΥΣΕΙΣ. Γι αυτό ζητήστε την ενίσχυση και αφήστε τα περίεργα στην άκρη.

Παίκτες : Ωραία, αδικείστε από τους ρέφερι. Ωραία, πολλοί από εσάς είστε και ανήμποροι να κάνετε πρωταθλητισμό. Ωραία, κάτι έχει χαλάσει στη «μαγιά». Ε βγάλτε λίγο εγωισμό ρε! Ο κάθε πικραμένος μας ξεφτιλίζει εδώ και δυο μήνες, κι εσείς δε μπορείτε ούτε σωστό κοντρόλ να κάνετε, μετά από ξεκούραση και ανασυγκρότηση πολλών ημερών, σε αγώνα εντός έδρας! Δηλαδή πόσο δημοσιοϋπαλληλίκι πια;

Ο ΠΑΟΚ δεκαετίες τώρα σε όλα τα αθλήματα, ρίχνει την καρδάρα μόνος του. Πάντα μια ανεξήγητη δύναμη φέρνει εσωτερικές αναταραχές. Κάποια στιγμή, πρέπει να τελειώνουμε.

Μη κάνετε άλλο τον κόσμο να νιώθει προδομένος. Νισάφι με τα εγκλήματα. Κανείς δε ζήτησε ούτε ρόστερ δισεκατομμυρίων, ούτε δεκάδες μεταγραφές, ούτε τίτλους με το καλημέρα. Σοβαρή προσπάθεια και πλάνο ζητάνε όλοι.

Αν δε μπορείτε να το καταλάβετε, αδειάστε μας τη γωνιά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...