Το Ντοκουμέντο της σφαγής!

Το Paokmania αναγνωρίζοντας τη ΣΦΑΓΗ που υπέστη ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Πανιώνιος σήμερα στη Τούμπα, φέρνει στο φως πρωτοφανή ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ανελέητη ταπείνωση της ευγενούς άμιλλας, προς όφελος του δυνάστη ΠΑΟΚ.
Equalizer Equalizer
Το Ντοκουμέντο της σφαγής!

Παρά τις συζητήσεις που ξεκίνησαν με εκατέρωθεν επιχειρήματα, κανείς δεν τόλμησε μέχρι τώρα να τα βάλει με τα όργανα του σατανά που χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ για να πατήσει επί αδύναμων πλην τίμιων αντιπάλων, στο κυνήγι του τίτλου.

Παρά λοιπόν τις βρωμερές προσπάθειες των ασπρόμαυρων, να μας πείσουν ότι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ :

Εμείς επιμένουμε και πάμε ένα βήμα ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Μετά από ενδελεχή συζήτηση που είχαμε με τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ διαιτησίας, Βασιλάκη Καϊλα, τονίζουμε το πώς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει παρουσιαστεί η γραμμή του offside στη περιβόητη φάση του ακυρωθέντος γκολ των κυανέρυθρων :

Κύριοι, τα πράγματα είναι απλά, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Η κίτρινη γραμμή «Εφευρέθηκε» για να δείχνει μια ΝΟΗΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ώστε να βλέπουμε αν υπάρχει offside. ΟΣΟ στραβή κι αν είναι η κάμερα, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, είναι ΓΕΛΟΙΟ να μη δέχεται κανείς πως δεν υπάρχει ΠΙΟ ΕΥΘΕΙΑ γραμμή σε ένα γήπεδο, από αυτές που ορίζουν τα σημεία του γηπέδου (πλάγιο, περιοχές, κέντρο)!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ευθεία της μεγάλης περιοχής του Δικεφάλου, αποτελεί το μοναδικό φυσιολογικό, αδιάψευστο και σταθερό οδηγό σχετικά με το πώς μπορούμε να φανταστούμε αυτή τη περίφημη γραμμή του offside. Και αυτή, οφείλει να είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ με την περιοχή.

Όποιος βλέπει καμία σχέση ανάμεσα στη γραμμή της περιοχής και στη γραμμή του offside όπως παρουσιάστηκε, καλείται να επισκεφθεί γιατρό. Οι υπόλοιποι που παρότι βλέπουν το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ και εντούτοις επιμένουν να μιλούν για σφαγή του Πανιωνίου (πέρα από τις δεκάδες φάσεις που σφυρίχτηκαν ανύπαρκτα υπέρ τους φάουλ και πέρα από τις δεκάδες κάρτες που χαρίστηκαν) και για αλλοίωση αποτελέσματος, καλούνται να επισκεφθούν το γνωστό ανακριτή και να ενταχθούν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ στις λίστες και τα κατάστιχα της εγκληματικής οργάνωσης Πειραιώς, Αττικής και λοιπών συγγενών. Χαρίζεται και Πακιστανικό καρτοκινητό.

Διαβάστε ακόμη...