Δώστε λύση

Το επιστέγασμα στο φετινό εφιαλτικό καλοκαίρι, είναι πλέον το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη.
Equalizer Equalizer
Δώστε λύση

Παρότι έχει περάσει ένας σχεδόν μήνας από τότε που υποτίθεται πως επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τίποτα δεν έχει επικυρωθεί επισήμως.
Το δυστύχημα όμως είναι ακόμα βαθύτερο. Τα επικοινωνιακά προβλήματα που δημιουργεί το σήριαλ αυτό στην ΠΑΕ, σε συνδυασμό με το σοκαρισμένο κοινό του Δικεφάλου, που βλέπει μήνες τώρα τραγελαφικές καταστάσεις, υποδέχονται τώρα από κοινού ένα τρίτο παίκτη στο «παιχνίδι» αυτό : Τα κωμικοτραγικά πρωτοσέλιδα.
Αφού πρώτα ενημερωθήκαμε πως... παραμονεύει ο ΟΣΦΠ για τον Κλάους, μάθαμε τώρα πως η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πληροφορούμαστε όλοι πως ο παίκτης σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίζει στην εθνική ομάδα!
Ο απόλυτος παραλογισμός...
Ξεκαθαρίζοντας πως αντιμετωπίζουμε ΟΛΑ τα παραπάνω ως φάρσα, ή ως κακόγουστο αστείο, προχωρούμε ένα βήμα παρακάτω και τονίζουμε την ανάγκη να τελειώσει η ιστορία ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, αν είναι εφικτό.
Ο ΠΑΟΚ πέρασε αρκετά, βιώνει μια περίοδο έντονων αλλαγών και ζυμώσεων και όλος ο σύλλογος πρέπει να βρει μια ισορροπία. Δεν είναι καιρός για νέα πισωγυρίσματα. Δεν είναι καιρός για τεράστιες απώλειες.
Καλώς ή κακώς, η ομάδα πορεύεται με μέτριο ρόστερ απ ότι φαίνεται προς τη σαιζόν που έρχεται. Δεν έχουν γίνει προσθήκες που ήταν απαραίτητες. Νέα αποδυνάμωση θα είναι καταστροφική. Διότι, αν δεν επέλθει συμφωνία για την ανανέωση, θεωρείται πολύ πιθανή η αποχώρηση του παίκτη το χειμώνα. Χωρίς μάλιστα ιδιαίτερα κέρδη για τον ΠΑΟΚ!
Ακόμα κι αν θεωρήσουμε λοιπόν πως όλα τα σενάρια και οι φήμες που κυκλοφόρησαν τόσες μέρες, ήταν ανακρίβειες και φαντασιοπληξίες, το αποτέλεσμα στην ψυχολογία του κόσμου και κυρίως στη δομή της ομάδας, είναι και θα γίνει ακόμα περισσότερο χειροπιαστό.
Κύριοι, δώστε λύση!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...