Λες να πάρει μπρος, η μηχανή;

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια φτάνει στο τέλος του κι ο ΠΑΟΚ ακόμα δείχνει ανήμπορος να «ξυπνήσει».
Equalizer Equalizer
Λες να πάρει μπρος, η μηχανή;

Με πρώτο και κύριο το πρόβλημα στην παρουσίαση των πλάνων της ομάδας, αλλά και τη δυσκοιλιότητα στις μεταγραφές (ακόμα δεν έχουμε μάθει επισήμως αν είναι επιλογή Σαββίδη, αν βαρέθηκε ο Βρύζας ή αν ο Άγγελος θωρεί καλό το ρόστερ του), το καλοκαίρι που βιώσαμε μας γέμισε νεύρα και ξενέρωμα.

Το αποτέλεσμα, ξεκάθαρα προβάλλεται στον αριθμό των διαρκείας που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα.

Από τις λίγες θετικές εκλάμψεις, η έλευση ενός πραγματικού επαγγελματία, για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Τζακ Αγγελίδης αναλαμβάνει μεθαύριο και επίσημα τη θέση του προέδρου, κάτι που φαινομενικά είναι απλό και αναμενόμενο.

Πόσο πιθανό είναι όμως, αυτή η μέρα να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας και κυρίως τα δρώμενα γύρω από τον ΠΑΟΚ; Είναι μια κίνηση που θα ξεκολλήσει επιτέλους το κάρο από τη λάσπη;

Σίγουρα, δεν είναι αυτό που θα μεταμορφώσει τον ΠΑΟΚ σε... Εθνική Βραζιλίας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος και... μεταγραφές. Μήπως όμως η ανάληψη των καθηκόντων από τον Αγγελίδη, θα φέρει επιτέλους ένα τέλος στη σχεδόν... γραφειοκρατική κατάσταση που επικρατούσε στην ΠΑΕ; Μήπως θα κόψει το γόρδιο δεσμό των συνεχών αναβολών, της έλλειψης πλάνου, των αλληλοκατηγοριών και της ευθυνοφοβίας;

Αυτό που περιμένουμε από τον νέο πρόεδρο, είναι να κάνει τη μηχανή να δουλέψει. Αν ο Ιβάν δεν θέλει να βάλει λεφτά για τους χ λόγους, δεν μπορεί κανείς να τον πείσει. Αν ο χ Αναστασιάδης δεν προπονεί καλά την ομάδα, δεν θα φταίει η ΠΑΕ.

Αν όμως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τόσο καιρό, ήταν η έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου λειτουργίας αλλά και στόχων σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, εμπορικό κλπ), τότε αυτό είναι που περιμένουμε να διορθωθεί με την έλευση τεχνοκρατών.

Να πάψει πια η καραμέλα για το σπασμένο τηλέφωνο με τον Ιβάν και τη Γκοντσάρεβα. Να μειωθούν και οι έντονες διαμαρτυρίες όλων μας για τον τρόπο που κινείται ο Βρύζας.

Ήδη, τα πρώτα ρεπορτάζ για συντονισμό και οργάνωση μεταξύ Βρύζα, Αγγελίδη και Σαββίδη, βγήκαν στην επιφάνεια. Μιλούν για ξεκαθάρισμα μεταγραφικών στόχων και επιβολή πλάνου στον τρόπο που θα στοχεύει παίκτες η ομάδα. Μακάρι να το δούμε και στην πράξη.

Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να θυμούνται οι υπεύθυνοι, πως το ημερολόγιο γράφει 12 Αυγούστου και ο ΠΑΟΚ έχει χτυπητά προβλήματα και καθυστερήσεις. Και μέχρι να λυθούν, το κλίμα θα παραμένει νοσηρό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...