Α.Ρ.Δ.

Ήρθε, φαίνεται, η ώρα να αποδειχθεί πως όλοι εμείς, τόσο καιρό, δεν είμαστε ούτε τρελοί, ούτε στημένοι. Κάποιοι άλλοι όμως, είναι.
Equalizer Equalizer
Α.Ρ.Δ.

Ξεπερνώντας σχεδόν στο… χαλαρό τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας (αλήθεια, εξεπλάγη κανείς;), μια συγκεκριμένη συζήτηση ανάμεσα στο γνωστό τσουτσέκι των εκάστοτε μεγαλο… επενδυτών  και σε ντόπιο, Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο, ήρθε να επιβεβαιώσει όσα λέγαμε καιρό ΚΑΙ από αυτή την ΠΑΟΚτσήδικη γωνιά.

Καθώς η διαδικασία είναι ακόμα σε φάση εξέλιξης, δεν θα αναφέρουμε ονόματα. Είναι άλλωστε διαθέσιμα σε όλους, στα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν ( ΕΔΩ ).

Γνωστός λοιπόν δημοσιογράφος, ονομαστός για τα… σαλιαρίσματα του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο τα τελευταία χρόνια, βγαίνει στη σέντρα με τις σημερινές αποκαλύψεις. Φανερώνεται η άμεση σύνδεσή του με το παρακράτος των Αθηνών, υπογραμμίζεται ο ύπουλος ρόλος του ως δούρειου ίππου των θέσεων του λιμανιού στη Βόρεια Ελλάδα και αν μη τι άλλο, προκαλεί εμετό η ξεδιάντροπη στάση του.

Όταν, επί μήνες έπαιζε στην εκπομπή του θέματα προπαγάνδας υπέρ του ΟΣΦΠ, κάποιοι μας έλεγαν τρελούς, μακεδονομάχους, μπουγατσοκιμάδες κλπ κλπ. Σήμερα, όλοι κρύβονται.

Κι αν το θέμα των αποκαλύψεων βρίσκεται ακόμη στην αρχή του, κι αν ακόμη τίποτα δεν αλλάξει (το πιθανότερο), τότε σίγουρα οι ντόπιοι ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΡΔ, πρέπει ν αρχίσουν να συμμαζεύονται. Γιατί ο ελεεινός τους ρόλος, μπορεί και να χαρακτηριστεί χειρότερος από αυτόν του Σάββα, του Βαγγέλα και των άλλων παιδιών.

Η αηδία σας, ξεχείλισε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...