Νισάφι...

Ήρθαν οι εκλογές, έφυγαν οι εκλογές, τίποτα δεν άλλαξε. Και περίμενες εσύ να αλλάξουν συμπεριφορά;
Equalizer Equalizer
Νισάφι...

Όπως... είχε ανακοινωθεί ήδη απο καιρό, τα θέματα που θα κυριαρχούσαν στο μετακλογικό τοπίο, ήταν οι αλλαγές στα Υπουργεία, το ξεκατίνιασμα με τη θέση του Στουρνάρα, οι απαιτήσεις των... κερδισμένων των εκλογών και βέβαια, τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Όσο βέβαια διανύαμε προεκλογική περίοδο και τους έλουζε κρύος ιδρώτας, η βεβαίοτητα ξεχείλιζε! "Μην ανησυχείτε, είναι κυβερνητική απόφαση τα χρέη και θα περάσουν άμεσα", "αποκλείεται να μη περάσει το νομοσχέδιο για τη Θέρμη, είναι το απολύτως φυσιολογικό", "δεσμεύτηκε ο... αντώνης" και άλλα τινά.

Χθες, είχαμε τα αναμενόμενα. Έκλεισε η Βουλή, μαλώνουν για τις θέσεις στα υπουργεία. Δεν μπορεί ο αντώνης να ασχολείται με... μικρά θέματα. Έχει θέσεις να μοιράσει.

Σήμερα, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζονται, απο την Αθήνα λένε τα ίδια. "Μην ανησυχείτε"... Πότε θα τα ψηφίσουν όλα αυτά όμως, δεν το ξέρουν.

Η λειτουργία των θερινών τμημάτων της Βουλής, για άλλους είναι δίοδος ψήφισης νομοσχεδίων στο... χαλαρό, για άλλους είναι λόγος αναβολής όλων των σημαντικών συζητήσεων. Παρ'τ'αυγό και κούρευτο.

Και μέσα σ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ. Και ο Ιβάν. Και ο Ζαγοράκης. 

Άποψη μου είναι πως ΣΗΜΕΡΑ η ομάδα πρέπει να κατακεραυνώσει όλους όσους τόσο καιρό μιλούν με σιγουριά για άμεση ψήφιση των νομοσχεδίων "με το που θα άνοιγε η Βουλή μετά τις εκλογές". Και ο ίδιος ο Ζαγοράκης να τους ξεμπροστιάσει άμεσα. Απο σήμερα κιόλας.

Αλλιώς, το χάσαμε το παιχνίδι. Ακόμα και λίγες μέρες να χαθούν μέσα στο καλοκαίρι, μετράνε. Και ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει άλλο.

Νισάφι κύριοι. Έλεος πια με την αηδία σας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...