Κωλοτούμπα, αλλά και ευθύνες

Δυστυχώς, μέσα σε μόνο λίγες ώρες αναγκάζομαι να απολογηθώ, να απορήσω και να εξοργιστώ με όσα γίνονται.
Equalizer Equalizer
Κωλοτούμπα, αλλά και ευθύνες

Ο ΠΑΟΚ δεν με δικαίωσε. Κανέναν μας, δηλαδή. Η εμφάνιση στο Φάληρο ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Ομάδα που δεν ήξερε τι έψαχνε και που ως ένα βαθμό κατάφερε να εστιάσει σε ένα στόχο, MONOόταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Όλα τα αρνητικά βέβαια ως την αποβολή γιατί μετά η αλήθεια είναι πως επήλθε μια… συγκέντρωση και τα πήγαμε καλύτερα.

Δυστυχώς, με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας πουθενά. Ξεκάθαρα αδούλευτη η ομάδα, πετούσε μπάλες στα τυφλά. Έλλειψη πραγματικού πάθους, προσπαθώντας ΝΤΕΜΕΚ να πάμε το ματς σε σετ παιχνίδι με νορμάλ κυκλοφορία μπάλας, σε ένα ΑΔΕΙΟ γήπεδο των αντιπάλων. Κι όμως, τους κάναμε να μοιάζουν Θεοί στο ξεκίνημα. Αυτοί που λίγη ώρα αργότερα, με παίκτη παραπάνω και θετική ψυχολογία, κατάφεραν να μας κάνουν ΜΙΑ μόνο φάση κι αυτή από μια άσχετη σέντρα.

Από εκεί και πέρα όμως, για τα εγκλήματα που έγιναν και πάλι απορώ ποιος και αν θα λογοδοτήσει.

Σε ένα τόπο βέβαια που το να μπινελικώνονται στη Βουλή, να δημοσιοποιούνται βρωμερές και τρισάθλιες κασέτες με παρασκηνιακό υλικό και μπόλικη δόση από Μεξικάνικα σήριαλ, δεν προκαλεί απορία το να έχεις και βρώμικο αθλητισμό. Άλλωστε σε λίγο καιρό Αφρικανικά κράτη θα στέλνουν εμπειρογνώμονες στην Αθήνα, για να παίρνουν ιδέες και τεχνογνωσία.

Τέτοια ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ούτε στα βάθη της ζούγκλας δε συναντά κανείς.

Όταν όμως φτάνει στο σημείο ο πρόεδρος της UEFA να δίνει και επισήμως τα εύσημα για όλα αυτά, τότε μιλάμε για παράνοια.

Κι αν σε όλα αυτά προσθέσεις και την ειρωνική διάθεση του Πρωθυπουργού (εδώ γελάνε), που διαμένοντας στο ξενοδοχείο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, φρόντισε να προσβάλλει ελεεινά την ομάδα, τότε που καταλήγεις; Πιθανότατα στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου, ή στα κρατητήρια.

Δυστυχώς, όλοι εσείς κύριοι γελοίοι, για την αγανάκτηση του κόσμου που θα φανεί τη Μ. Τετάρτη στο ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, ΔΕΝ φταίνε τα πρεζόνια. ΔΕΝ φταίνε οι κουκουλοφόροι άγνωστοι. Το αντίθετο.  Φταίτε εσείς και έχετε ονοματεπώνυμο. UEFA, Πολιτεία, ΕΠΟ. Διά των εκπροσώπων-προέδρων σας.

Η ξεφτίλα, έχει και τα όρια της. Η πρόκληση, το ίδιο.

Ντρέπομαι που η ομάδα μου σας έδωσε άλλο ένα πάτημα, σε εσάς για νέες ειρωνείες, χλευασμό και ΔΗΘΕΝ νηφάλιες αναλύσεις, αλλά  και σε ορισμένα ύποπτα α(θ)λητάκια της σειράς που αντί να κρυφτούν πίσω από τη διαιτητική εύνοια, έχουν και άποψη. Ντρέπομαι που σας δώσαμε αυτό το πάτημα.

Για όλα τα άλλα θα έπρεπε να ντρέπεστε εσείς. Ξεφτίλες.

Απαιτώ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και θα το γράφω καθημερινά, να σταματήσει τις πολιτισμένες προσπάθειες. Θα είχα την απαίτηση και της αποχώρησης από το γήπεδο χθες, αλλά δεν έχει πια νόημα.

Θέλετε να βγάλετε ανακοίνωση, κύριοι; Αφήστε τα γλυκόλογα. «Βάλτε το Κύπελλο στον πάτο σας» έπρεπε να λέει η ανακοίνωση. Γιατί φέρετε κι εσείς ευθύνη.

ΥΓ. Έχει το θράσος αυτός ο λιγδιασμένος γέρος να απαιτεί και να φωνάζει. Και γιατί να μη το κάνει; Μήπως θα λογοδοτήσει αυτός; Δεν χρειάζεται να σε καταραστώ, γέρο. Ο χρόνος είναι αμείλικτος ...

ΥΓ 2. Δίνουν και παίρνουν οι... τοποθετήσεις διάφορων ΥΠΟΠΤΩΝ αναλυτών και αρθρογράφων. Προσπαθούν με το στανιό να πείσουν τον κόσμο ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Κλάους. Προσπαθούν να μας πείσουν για το φυσιολογικό των χθεσινών σφυριγμάτων. Προσπαθούν να βγάλουν τον ΠΑΟΚ ευνοημένο! Μιλάμε για ασύλληπτα πράγματα στη χώρα της π..στιάς. Για την ώρα, στέκομαι στην τοποθέτηση του πρώην διαιτητή, του οποίου ο φούρνος γκρεμίστηκε κι ελπίζω να γκρεμιστούν και άλλοι, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

Διαβάστε ακόμη...