Βρωμερός πόλεμος...

Είναι-δεν είναι τρεις μήνες απο τότε που σ αυτή εδώ τη γωνιά μιλούσαμε για τα «σκυλιά» που βγήκαν στη γύρα και άρχισαν τον πόλεμο κατά της ομάδας.
Equalizer Equalizer
Βρωμερός πόλεμος...

Πλέον, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μετά το καλοκαιρινό σάστισμα με την έλευση Στέφενς (το οποίο ΠΟΤΕ δεν παραδέχθηκαν), έψαχναν εναγωνίως μια χαραμάδα, μια ευκαιρία να ξεσκίσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

Με συντονισμένες ενέργειες όλος ο… αφρός της Ελληνικής δημοσιογραφίας έκανε σήμερα την επίσημη κίνησή του.

Έμμισθοι υπάλληλοι, καθημερινοί παραλήπτες του «Nonpaper» του Πειραιά, σπεύδουν σήμερα να καταφέρουν το τελευταίο χτύπημα στον ΠΑΟΚ, με σκοπό να του κόψουν τα πόδια τελείως (αφού οι… υπεύθυνοι της ομάδας κοιτούν αλλού, προκαλώντας μας πλέον απορίες).

Μέχρι τώρα είχαμε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Πλέον ο πόλεμος έχει ξεσπάσει κανονικά, ενώ βλέπουμε στην πρώτη γραμμή άτομα που δεν θα περίμενε κανείς να έχουν το θράσος να αρθρώσουν άποψη.

Έχει λοιπόν το θράσος ο Καρμοίρης, να αποκαλεί τον Στέφενς «περίεργο τύπο» και Φρανκενστάιν.

Ποιος; Ο Καρμοίρης.

Ποιόν; Τον Huub Stevens.

Ο,τι και να πεις, είναι λίγο.

Παράλληλα με όλα αυτά τα τυπάκια, το ίδιο θράσος διακρίνει τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχοντας πλέον και επισήμως παρατήσει στη μοίρα τους τα ντόπια site για να τιμήσουν τον Αθηναικό μισθό τους, δεν τολμούν ούτε καν ρεπορτάζ να δημοσιεύσουν. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε; Τη δουλειά τους να χάσουν;

Ενώ δηλαδή σήμερα δημοσιεύονται σε ρυθμό πολυβόλου άρθρα που μιλούν για δεδομένη αποχώρηση του Στέφενς (κάποιοι… τρελοί από το κωλοχώρι των Αθηνών έκαναν την αρχή), μεγαλοδημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εργάζονται στα ίδια ΜΜΕ, δεν έκαναν τον κόπο ούτε ΚΑΝ να σχολιάσουν τα δρώμενα. Είτε να διαψεύσουν, είτε όχι! Προφανώς δεν έχουν πληροφόρηση!

Όταν όμως πρόκειται για κριτική και ανάλυση στα ράδια, είναι ΠΡΩΤΟΙ!

Όταν όμως δέχονται ανελέητη κριτική από το Paokmania και τα μέλη του, έχουν και ΠΑΛΙ το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα!

Το ζήτημα εν προκειμένω δεν είναι αν ο Στέφενς θα παραμείνει ή όχι. Την προσωπική μου άποψη την κατέθεσα πολύ πρόσφατα, κατακρίνοντας μεν τα όσα βλέπουμε μέχρι σήμερα, θεωρώντας δε πως ο Ιβάν είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει να δώσει μακροπρόθεσμη στήριξη σε μια εκ βάθρων αλλαγή της ομάδας.

Μέχρι τότε όμως, η ΠΑΕ καλείται να συμμαζέψει τα σκυλιά που της τρώνε τις σάρκες.

ΑΝ το θέλει, βέβαια!

ΥΓ. Θα το ζήσουμε ΚΑΙ αυτό στον ΠΑΟΚ. Να περνούν δύο προπονητές με μέτρια -για την ώρα- αποτελέσματα και οι διοικητικοί χειρισμοί να είναι τόσο αστείοι, ώστε ο κόσμος να συσπειρώνεται γύρω τους !

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...