Στις 20 Φλεβάρη, θα φανεί…

Πολύς ντόρος γίνεται πλέον στην κοινωνία του ΠΑΟΚ, μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας, σχετικά με τη δουλειά και την  ποιότητα του Huub Stevens.
Equalizer Equalizer
Στις 20 Φλεβάρη, θα φανεί…

Κάτι που συζητούνταν για πολύ καιρό σε περιορισμένους κύκλους, πλέον αποτελεί δημόσιο θέμα διαλόγου: Κάνει ο κόουτς τακτική; Είναι καλός προπονητής; Μήπως απλά πήρε τα φράγκα και ψάχνει τρόπο να φύγει; Πόσο αδούλευτη είναι η ομάδα;

Βεβαίως, σε συνέχεια των όσων λέγαμε και στο προηγούμενο κείμενο, ο θεσμός του ποδοσφαιριστή πάντοτε στον ΠΑΟΚ ήταν τόσο προστατευμένος, ώστε οι αθλητές με «δημοσιοϋπαλληλική» νοοτροπία που πέρασαν από την ομάδα να είναι χιλιάδες.

Όλα αυτά τα ερωτήματα λοιπόν σχετικά με τη δουλειά που κάνει ο Ολλανδός τεχνικός, θα λάβουν καθαρά και ξάστερα την απάντησή τους το βράδυ της 20ης του Φλεβάρη, απέναντι στη Μπενφίκα.

Ένας αγώνας με ιδιαίτερο βάρος, σε γιορτινό κλίμα και με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στην Τούμπα, είναι δεδομένο πως αποτελεί χρυσή ευκαιρία για την προβολή των αθλητών σε διεθνές επίπεδο.

Καθώς λοιπόν το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο, είναι παράλληλα προφανές πως τα «εσωτερικά» προβλήματα της ομάδας θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Τα συμφέροντα όλων των πλευρών θα παραμεριστούν ώστε να πάρει η ομάδα μια σπουδαία πρόκριση ή έστω, να έχει μια απόδοση που θα συζητηθεί.

Αν λοιπόν, υποθέσουμε πως ο ΠΑΟΚ όντως θα παρουσιαστεί αξιόμαχος και θα κοντράρει τη Μπενφίκα, τότε ο Stevens θα είναι καλός προπονητής;

Τότε η ομάδα θα έχει δουλευτεί καλά στην προπόνηση;

Τότε θα έχουν προλάβει να αφομοιώσουν την λιγοστή τακτική που κάνει ο Ολλανδός;

Ή μήπως θα φανερωθούν κάποια πράγματα σχετικά με τους παίκτες και όσους τους επηρεάζουν;

Υπομονή λοιπόν, μέχρι τις 20 του μήνα, όταν και θα φανούν πολλά.

Ας προσέξουν μόνο ορισμένοι, να μην εκτεθούν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...