Άλλο ένα βήμα μπροστά!

Μετά από καιρό είδαμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προστατεύει τον εαυτό της απέναντι σε διαφόρων ειδών… θηρία της τοπικής κοινωνίας.
Equalizer Equalizer
Άλλο ένα βήμα μπροστά!

Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται από ντόπιους παραγωγούς αμφιβόλου ποιότητας και προθέσεων, ήταν αναμενόμενη και επιθυμητή για πολύ καιρό. Για πάρα πολύ καιρό.

Το να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι κάποιοι έκαναν πόλεμο στον ΠΑΟΚ με ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη, θα είναι το λιγότερο περιττό. Μερικά πράγματα είναι αυταπόδεικτα και προφανή.

Θεωρώ πως αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει όλους, είναι η άνευ όρων παράδοση του ΠΑΟΚ για πάνω από μια δεκαετία σε όλα αυτά τα θηρία. Το γεγονός πως, πλέον, υπάρχουν ουσιαστικά δύο γενιές ΠΑΟΚτσήδων, οι οποίες έχουν μάθει σε κάθε είδηση, σε κάθε συζήτηση, για κάθε αντικείμενο, να ρίχνουν λάσπη και να λιθοβολούν την ίδια τους την ομάδα.

Είναι τόσο άρρωστη αυτή η ανάγκη για αυτοκαταστροφή, μίρλα και διάλυση, με την οποία έχουμε όλοι ποτιστεί εδώ και χρόνια. Είναι τόσο μεγάλο το κακό που έχει κάνει στην ομάδα, ώστε σε πολλές περιπτώσεις θαρρώ πως φρέναρε την ομάδα.

Χρόνια τώρα, οι διοικήσεις της ομάδας παραδίδονταν κυριολεκτικά άνευ όρων στις ορέξεις όλων αυτών των αστείων, που πραγματικά δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. Άνθρωποι με μηδενική κατάρτιση, χαμηλότατο επίπεδο και φτηνές γνωριμίες, καταφέρνουν να καθηλώνουν έναν ολόκληρο ΠΑΟΚ, χωρίς καν αντίδραση.

Πιθανώς, προηγούμενες διοικήσεις να είχαν τη φωλιά τους λερωμένη και να φοβόντουσαν να αντιδράσουν. Άλλοι πάλι μπορεί να μην ήξεραν. Άλλοι να συμμετείχαν οικειοθελώς σε αυτή τη… φιέστα.

Πλέον όμως ο ΠΑΟΚ έχει και τη δυνατότητα, αλλά και τη δύναμη να καταλάβει πως όλος αυτός ο βόθρος, του είναι όχι απλά περιττός, αλλά και επιζήμιος. Και η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί απλά ένα πρώτο βήμα, προς μια καλύτερη κατάσταση τα επόμενα χρόνια.

Θεωρώ εξωφρενικά προκλητικό το γεγονός πως, λογής λογής ανθρωπάρια που μπαινοβγαίνουν τόσο καιρό στα δημοσιογραφικά θεωρία της Τούμπας, γνωρίζοντας μόνο να εκτοξεύουν λάσπη ακόμα και την ώρα των αγώνων, σήμερα θεώρησαν εαυτό θιγμένο που προχώρησε ο ΠΑΟΚ σε μια τέτοια κίνηση, επιτρέποντας την είσοδο μόνο δημοσιογράφων στα παιχνίδια της Τούμπας.

Καθώς λοιπόν δείχνουν μερικοί πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τον πόλεμο, θεωρώ δεδομένο πως το επόμενο βήμα, πρέπει επιτέλους να είναι η δια της νομικής οδού,  προστασία του ΠΑΟΚ από τα… θηρία αυτά της δημοσιογραφίας.

Μετά από χρόνια λάσπης, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...