Βγήκαν τα σκυλιά στη γύρα…

Στραπάτσο ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο, βρήκαν ευκαιρία οι σωτήρες. Καλά να πάθουμε, θα μου πεις. Σωστά.
Equalizer Equalizer
Βγήκαν τα σκυλιά στη γύρα…

Τα περί της εμφανίσεως του ΠΑΟΚ έχουν φαντάζομαι αναλυθεί από πολλούς, ήδη. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο ανόητη εμφάνιση και τέτοιου μεγέθους ήττα. Θα πρέπει ίσως να θυμόμαστε ότι επειδή είμαστε δεύτερη δύναμη, δεν σημαίνει πως είμαστε και έτοιμη ομάδα.
Από εκεί και πέρα, το... γλέντι που έχει αρχίσει από χθες, δεν έχει προηγούμενο. Ούτε έτοιμα στον υπολογιστή να τα είχαν τα άρθρα, τόσο γρήγορα που τα δημοσίευσαν.

Με πρωτοσέλιδα που φανερώνουν τις διαθέσεις τους, γνωστοί και μη εξαιρετέοι ΑΡΔ σπεύδουν να... ονοματίσουν υπεύθυνους και να κάνουν υποδείξεις. Σπεύδουν να κατακεραυνώσουν «συμβούλους» και υπαλλήλους. Σπεύδουν, να ετοιμάσουν το έδαφος για άλλη μια αλλαγή (με το νου τους). Όταν βέβαια εξευτελίζονταν με την προκλητική αβάντα στον περυσινό καταστροφέα του ΠΑΟΚ, δεν έφταιγαν σε τίποτα. Δεν έφεραν ευθύνη. Δεν έπαιρναν γραμμή από πουθενά, για να τον αβαντάρουν.

Εντάξει κύριοι. Το ξέρουμε. Έχει θέματα ο ΠΑΟΚ. Δεν παίζει και καμιά μπαλάρα ο ΠΑΟΚ. Μάλλον δυσκίνητο καράβι η ΠΑΕ επί των ημερών Ιβάν-Τσίτσι και Ζήση. Κατανοητά όλα αυτά.

Συμμαζευτείτε όμως γιατί κάνει «μπαμ» από χιλιόμετρα η «καλή σας διάθεση». Στο κάτω κάτω, δεν έχετε και το καλύτερο όνομα. Σας μυρίζει ο κόσμος από μακριά.

Κατά τα λοιπά, η συντριβή στον Πειραιά είναι ταυτόχρονα και μια τεράστια ευκαιρία. Για να πιεστούν κάποιες καταστάσεις μέσα στην ομάδα, μπας και δούμε αυτοκριτική.

Για να προχωρήσει λίγο πιο δυνατά η μεταγραφική αναζήτηση.
Για να φανεί ποιοι στηρίζουν το νέο κόουτς και ποιοι όχι.
Για να σταματήσει η κοιμισμένη προσέγγιση σε όλα τα θέματα.
Υπομονή, και υπάρχει δρόμος ακόμα...

ΥΓ. Πετάει η ομάδα στο μπασκετάκι... Κι εμείς αλλού...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...