«Καταιγίδα» ή… «Κάτι Γίδια»;

Παίρνοντας αφορμή από ένα πανό που αναρτήθηκε χθες στην Τούμπα και παρατηρώντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα, φτάνουμε σε εύκολα σε συμπεράσματα…
Equalizer Equalizer
«Καταιγίδα» ή… «Κάτι Γίδια»;

«Μας ψεκάζουν» έγραφε ένα πανί χθες στη θύρα 7 της Τούμπας και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Πράγματι, κύριοι, αντικρίζοντας τους σημερινούς διθυράμβους στα πρωτοσέλιδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ εφημερίδων της Ελλάδος, θα συμφωνήσω και θα προσθέσω : Μας ψεκάζουν με…. μαλακοζούμι!

Διότι, δεν εξηγείται αλλιώς, έχοντας δει το παιχνίδι του ΟΣΦΠ χθες στην Κρήτη και έχοντας γελάσει με την ψυχή μας, σήμερα να πληροφορούμαστε πως οι Πειραιώτες υπήρξαν «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» απέναντι στον Πλατανιά.

Μάλιστα σύντροφοι. Καταιγίδα. Διότι, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η επική τεσσάρα απέναντι στην μισοδιαλυμένη Κρητική ομάδα;

Πως αλλιώς να επαινέσει κανείς τον υψηλό δείκτη του σκορ, που προήλθε από :

1 αυτογκόλ παγκοσμίου κλάσεως;

2 γκολ με διπλή κόντρα το καθένα;

1 γκολ με αντεπίθεση κόντρα στο ανοιχτό γήπεδο;

Κι όλα αυτά, μετά το 60’…

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει σήμερα να βγάλει άκρη, δεν θα τα καταφέρει. Γιατί ο ψεκασμός έχει αποτελέσματα, μετά από 15 συνεχόμενα χρόνια εφαρμογής.

Η σημερινή ελληνική αθλητική καθημερινότητα, έχει αρχίσει να ομοιάζει με κάποια μεταφυσικά θρίλερ, όπου ο πρωταγωνιστής ξυπνά από κώμα και συνειδητοποιεί πως όλος ο ντουνιάς έχει μετατραπεί σε οργισμένα βλακόζωα.

Κάπως έτσι και στη σημερινή Ελλάδα, προσπαθούν τα πρωτοσέλιδα να μας πείσουν πως ΚΑΝΕΙΣ δεν βλέπει τα ΠΡΟΦΑΝΗ. Όλοι σέρνονται ανούσια κι αναίτια δεξιά κι αριστερά, για να δουν τον ΟΣΦΠ να… μοιράζει μεγάλες στιγμές.

Έχοντας πλέον ξεπεράσει το στάδιο της προσβολής νοημοσύνης, της αηδίας, της πρόκλησης και του χαρτζιλικιού, τείνουμε να πιστέψουμε πως αυτά που λένε, ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ!

Αλλά φίλε ΠΑΟΚτσή, είπαμε : ΔΕΝ μπορεί ο ΠΑΟΚ. Αυτό φταίει!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...