Μεγάλη μπάλα!

Ενθουσιασμό αισθάνεται ο μέσος Έλληνας φίλαθλος, αντικρίζοντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Το πρωτάθλημα έχει ανέβει επίπεδο χάρη στο εξαιρετικό θέαμα που παρακολουθήσαμε χθες!
Equalizer Equalizer
Μεγάλη μπάλα!

Ρίχνοντας λοιπόν μια γρήγορη ματιά στις φυλλάδες της Κυριακής 29/9/2013, θα νόμιζε κανείς πως πρέπει να λέμε και… «ευχαριστώ», στην αρμάδα του ΟΣΦΠ για τη χθεσινή επιτυχία. Είναι όμως έτσι;

Αλήθεια, όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι, τραβάνε ή όχι τα μαλλιά τους με τους τίτλους που διαβάζουν σήμερα;

«Καθάρισε ο Θρύλος» , «Σαβιόλα δώστα όλα» και άλλα τινά.

Εν τέλει πρέπει να καταλήξουμε πως κάτι έχουμε μπερδέψει στην εξέλιξη της επιστήμης του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αποδεχθούμε εμείς οι… ρετσινόβιοι ιθαγενείς, πως το ΚΑΛΟ ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν το χθεσινό!

Ένα κράμα δηλαδή «καμινάδας», ατομισμού, προκλητικής διαιτητικής πίεσης προς τον αντίπαλο (εν προκειμένω προς τον Πανιώνιο), διαστημικής ανισορροπίας στον καταλογισμό φάουλ και καρτών, αλλά και μιας δόσης σχετικά ανώτερης ατομικής ικανότητας, που εν τέλει έδωσαν τη νίκη στον οδοστρωτήρα Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, μεταφράστηκαν σήμερα σε «Εύκολη νίκη». Μάλιστα. Βεβαίως κύριοι ήταν εύκολη η νίκη! Δεν είδατε ότι ο Νιώνιος είχε μόλις μία τελική προσπάθεια;

Τι κι αν βγήκε άλλες τρεις φορές στο δρόμο για τετ – α- τετ και κόπηκε με ανύπαρκτα οφ σαιντ; Σιγά τα ωά.

Τι κι αν στο 18ο λεπτό δόθηκαν τρείς κίτρινες κάρτες για ανύπαρκτο και ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο; (Αλήθεια, μετά το σημερινό ματς στην Κρήτη, ποιά θα είναι άραγε η αναλογία στις κίτρινες κάρτες, ανάμεσα στο Πρώτο και τον Δεύτερο της Βαθμολογίας;)

Τι κι αν μπροστά στα μάτια του επόπτη ερυθρόλευκοι πετούσαν τη μπάλα έξω, και αυτός την έδινε πάλι στην κατοχή τους; Τολμάτε να αμφισβητείτε την απόδοση του Θρύλου; Και τη συμβολή του θωρηκτού ΣΑΒΙΟΛΑ;

Είναι πλέον εμφανές πως ακόμα και η εκπληκτική ομοιότητα στα πρωτοσέλιδα, ειδικά όταν αποθεώνουν έναν παίκτη που ήταν από τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ του ΟΣΦΠ χθες, είναι παραπάνω από ύποπτη.

Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ, προσπαθούν να ανακαλύψουν το ΜΕΓΑ σκάνδαλο πίσω από τον αποκλεισμό του Νίνη από την αποστολή για την Κρήτη. Ενός παίκτη που μόλις προχθές, μετά από 45 λεπτά κόντρα στην Καρδίτσα, κλάταρε και βγήκε αλλαγή. Μιλάμε για εκπληκτική υπεράσπιση της ομάδος.

Σα δε ντρέπεστε λίγο. Και οι μεν και οι δε.

ΥΓ. Εγώ ξέρω πως αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε έτσι σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ γήπεδο της Ελλάδας, στο στήθος του Χουμπ θα είχαμε χαράξει το όνομα Κωνσταντάρας και οι ντομάτες θα έπεφταν βροχή. Αλλά είπαμε. Εμείς είμαστε μαλαματίνες

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...