Ξυπνάμε και το τελειώνουμε ...

Από την πρώτη στιγμή που ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επελέγη για να επανδρώσει τη θέση του υφυπουργού αθλητισμού μας έδειξε ξεκάθαρα, ότι δύο είναι τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν!
Χρήστος Παπανικολάου
Ξυπνάμε και το τελειώνουμε ...

Πρώτον να παρεμβαίνει, ώστε να διαμορφώνονται ευνοϊκές συνθήκες για τον Ολυμπιακό δείχνοντας, προκλητικά ορισμένες φορές, ότι τον ενδιαφέρει να προσελκύσει ψηφοφόρους από την περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής, όπου το κόμμα του ηττήθηκε κατά κράτος!

Έχει βέβαια τα δίκια του από τη στιγμή που η Βόρεια Ελλάδα χάρισε απλόχερα την αυτοδυναμία στην παρούσα κυβέρνηση και του δίνει το δικαίωμα, έστω και αυθαίρετα να θεωρεί πως ότι και να συμβεί,θα την ξαναχαρίσει!

Το δεύτερο που τον καίει και το προσπαθεί από την πρώτη στιγμή, είναι να καταφέρει να φέρει στη γενέτειρα του,την Κρήτη,μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση,προσδοκώντας στα οφέλη που προκύπτουν και για τον τόπο του και για το κόμμα!

Επί της ουσίας όμως;

Τίποτα απολύτως! Δεν πείθει σε καμία περίπτωση ότι είναι υπουργός όλων, αλλά μερικών!

Δε χρειάζεται νομίζω να επεκταθώ σε αυτό, αφού οι πράξεις του, μιλούν από μόνες τους και δεν αφήνουν περιθώρια ούτε τα προσχήματα να σωθούν!

Το θέμα μου όμως δεν είναι τι κάνει ο κύριος υπουργός ή οποιοσδήποτε πολιτικός! Το ενδιαφέρον μου βρίσκεται πάντα στην ακριβώς απέναντι πλευρά!

Δε με ενδιέφεραν ποτέ οι κομπάρσοι, αλλά οι πρωταγωνιστές!

Με ενδιαφέρει λοιπόν το τι κάνουμε εμείς...

Δείχνουμε με τη στάση μας, τη δυσαρέσκεια μας για τους χειρισμούς του;

Ασκούμε την απαιτούμενη πίεση,ώστε να νιώσει ο πρωθυπουργός την ανάγκη να τον αντικαταστήσει;

Μήπως έχουμε επαναπαυτεί στη μεγάλη δύναμη που διαθέτει ο Ιβάν Σαββίδης και δεν πράττουμε τα αυτονόητα;

Γιατί αυτονόητο είναι για τον ΠΑΟΚτσή να εκδηλώνει τη δυσαρέσκεια του! Είναι αυτονόητο να βγαίνει μπροστά και να υπερασπίζεται ένα μέλος της οικογένειας του, πολύ περισσότερο την κεφαλή, όταν αυτό δέχεται πόλεμο από παντού!

Είναι αυτονόητο να μην έχει παθητική στάση, παρακαλώντας να μην καταφέρουν να τον αδικήσουν, αλλά να βγαίνει από τα χαρακώματα και να παίρνει φαλάγγι τον εχθρό!

Αν δηλαδή ερχόταν κάποιος να επιτεθεί στον πατέρα σου και ο πατέρας σου ήταν δυνατός και απέκρουε την επίθεση, εσύ θα άφηνες τον δράστη να καθήσει άνετος δίπλα του και να ξαναπροσπαθήσει ή θα τον έδιωχνες μακριά και θα λάμβανες τα μέτρα σου για όλους;

Θα μπορούσε εύκολα να ξαναπλησιάσει άνθρωπος ή θα έβρισκε τείχος όλη την οικογένεια σου μπροστά του;

Αυτό είναι που πρέπει να γίνει και τώρα! Να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν (εχθρούς και φίλους) ότι είμαστε ένα!

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ σημαίνει ζωή!

Σημαίνει ζω,συμμετέχω και πάνω απ'όλα ΝΙΩΘΩ!

Είναι λοιπόν ανάγκη μας να δείξουμε αυτό που νιώθουμε,γι αυτά που γίνονται!

Όμορφα και χωρίς ακρότητες! Γεμίζουμε την Τούμπα, με τη φωνή μας,τα συνθήματα μας (που πρέπει να επικεντρωθούν στα γεγονότα δείχνοντας ότι είμαστε εδώ και βλέπουμε τι γίνεται και όχι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν) και τα λάβαρα μας!

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια, ούτε για πρόωρα πανηγύρια, ούτε για αναλύσεις και κριτικές για την απόδοση της ομάδας!

Την διαφορά την κάνουμε εμείς! Εμείς θα τους ξυπνήσουμε! Εμείς θα τους κάνουμε να πετάνε! Εμείς θα στείλουμε τα μηνύματα παντού!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΛΑΡΟΙ,ΦΕΤΟΣ...

ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

Διαβάστε ακόμη...