Μακάρι να ήταν εξαιτίας του ΠΑΟΚ!

Άκου πιτσιρίκο, έχω το δικαίωμα να σε αποκαλώ έτσι, τόσο γιατί βλέπω ποδόσφαιρο πολύ πριν βάλεις σφυρίχτρα στο στόμα,όσο και για το ανώριμο των δηλώσεων σου...
Χρήστος Παπανικολάου
Μακάρι να ήταν εξαιτίας του ΠΑΟΚ!

Θα ήμασταν όλοι μας, κι εσύ ο ίδιος ακόμη, πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ο λόγος της αποτυχίας σου ήταν ο Π.Α.Ο.Κ.!

Εμείς γιατί θα αισθανόμασταν επιτέλους, ότι ο σύλλογος που αγαπάμε, έχει τη δυναμική που του αρμόζει κι εσύ γιατί θα είχες μια δικαιολογία για την αποτυχία σου!

Επειδή όμως, ούτε σε συννεφάκια ζούμε, ούτε για τόσο κορόϊδο μου φαίνεσαι,άκου πως έχουν τα πράγματα βάσει γεγονότων και όχι εικασιών!

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και πήρε αήττητος το ντάμπλ, αλλά εμείς οι οπαδοί του δε ζούμε με ψευδαισθήσεις!

Γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά ξέρουμε τι μας γίνεται και δεν παραμυθιαζόμαστε!

Το πρώτο ντάμπλ που ήρθε και τα επόμενα που ακολουθούν, είναι απλά αποτέλεσμα της έλευσης ξένων διαιτητών στην Ελλάδα! Αν έπαιζες εσύ ή οι συνάδελφοι σου αυτά τα ντέρμπι,ο ΠΑΟΚ θα είχε τουλάχιστον πέντε ήττες τα δύο τελευταία χρόνια,θα συνέχιζε δευτεροτρίτος και για όλους σας θα ήταν μόνο Παρασκευή μεσημεράκι!

Η καλύτερη απόδειξη για αυτά που σου λέω είναι η Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια, που είναι πολύ πιο κάτω από τα στάνταρ μας! Είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα κατά καιρούς πιτσιρίκο, αλλά ποτέ δεν πήραμε το νταμπλ! Εσύ ξέρεις τον λόγο...

Είναι τουλάχιστον αστείο να λες ότι,έμεινες εκτός λίστας λόγω του ΠΑΟΚ,τη στιγμή που ο Κομίνης ζει και βασιλεύει...

Αν ήταν ο Π.Α.Ο.Κ. τόσο δυνατός, που υπονοείς, θα είχε γεμίσει η Ελλάδα με λευκά polo...

Εγώ λοιπόν σαν καχύποπτος, γιατί να μην πιστέψω ότι η επανεμφάνιση σου αυτή, αλλά και όλα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, δεν αποτελούν βολές για πραξικόπημα στην ΕΠΟ; Προσπαθώ να βρω έναν λόγο να πειστώ, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει!

Γιατί να μην πιστέψω ότι μπορεί να, ονειρεύεσαι τη θέση του τηλεδιαιτητή στη Nova, που μόλις άλλαξε ιδιοκτήτη; Είναι το timing βλέπεις που δεν σε ευνοεί...

Η περίπτωση σου μου θυμίζει μια ξαδέρφη μου που είχε μπλέξει κάποτε με κάποιον που την εκμεταλλεύτηκε και μετά την πέταξε! Τραβιόταν χρόνια σε ψυχολόγους και τελικά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το "σύνδρομο της στιμμένης λεμονόκουπας"! Αυτό τη βασάνιζε μέχρι που έφυγε από τη ζωή!

Επειδή όμως, όπως προανέφερα,δε μου φαίνεσαι για κορόιδο,θα σου πρότεινα να το δείς λίγο διαφορετικά!

Την αποτυχία σου την υπέγραψες μόνος σου και μάλιστα αβίαστα εκείνο το βράδυ του Μάρτη του 2016 στην Τούμπα! Υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να σε βοηθήσουν να θυμηθείς! Υπάρχουν οικογένειες που μπήκαν εξαιτίας σου σε δικαστικούς Γολγοθάδες,με δυσβάσταχτο κόστος ηθικό και υλικό...

Υπάρχουν εκείνοι που έχασαν τη δουλειά τους και τα παιδιά τους στερήθηκαν, επειδή κανένα αφεντικό δε δεχόταν να τους χάνει από τη δουλειά του,τις ώρες που έπρεπε να δίνουν το παρών στα Αστυνομικά τμήματα!

Γέμισες μπουντρούμια και άδειασες πιτσιρίκο... Θυμάσαι;

Δέξου λοιπόν στωικά τη μοίρα σου...

Δέξου ότι στη ζωή υπάρχουν και οι αποτυχίες...

Προσπέρνα το και συνέχισε... γιατί συνειδησιακά δε βλέπω, να σε βαραίνει κάτι...

Διαβάστε ακόμη...