Πάρτε το αλλιώς!!!

Ένας ακόμα αποκαρδιωτικός ΠΑΟΚ εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο της Ριζούπολης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Προπονητής της Κερκίδας
Πάρτε το αλλιώς!!!

Ο προπονητής της κερκίδας έχει τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης και κρούει κουδούνια και καμπάνες μαζί μπας και ξυπνήσουν ΌΛΟΙ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε περιθώριο δυο βδομάδων προκειμένου να δουλέψει σε πολλούς! τομείς ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, έχοντας αρκετές βέβαια απουσίες λόγω των εθνικών υποχρεώσεων. Μ αυτά και μ αυτά ο ΠΑΟΚ αντέστρεψε το κλίμα της δυσαρέσκειας του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού, με 3 πολύ δυνατές μεταγραφές της τελευταίας μέρας και έφερε ένα πιο αισιόδοξο κλίμα στις τάξεις του κόσμου.

Αν συνδυάσουμε τα παραπάνω γεγονότα με την γκέλα του γαύρου στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός έπρεπε να πεθάνει για το διπλό χθες στη Ριζούπολη. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βαλθεί να πεθάνει αλλά να μας πεθάνει μάλλον...Σαν να μην πέρασε μια μέρα, παρότι δόθηκε χρόνος, οι παίκτες σε έναν κόσμο νιρβάνας, ο προπονητής να δείχνει ανίκανος να βοηθήσει και σίγουρα μια ομάδα, η οποία σε ελάχιστα σημεία του αγώνα έδειξε κάτι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κράτησε σταθερή την αμυντική του γραμμή και έδωσε στην ομάδα άκρως επιθετικογενείς προσανατολισμούς βάζοντας στα χαφ τους Κάνιας και Πέλκα και πιο μπροστά τον Καντουρί. Στα πλάγια μπήκε ο Μπίσεσβαρ και ο Κάμπος και μόνος επιθετικός ο Πρίγιοβιτς. Το σχήμα σε γενικές γραμμές δεν ήταν το πρόβλημα της χθεσινής μετριότατης έως κακής εμφάνισης, αλλά το ανύπαρκτο πλάνο ανάπτυξης και αντιμετώπισης του αντιπάλου. Λάθη επί λαθών στο χώρο του κέντρου, κυρίως από τον Ισπανό μέσο, κακές αντιδράσεις από τους Βαρέλα και Λέοβατς στην άμυνα και μηδενική ανάπτυξη από τις πλευρές ή το χώρο του κέντρου.

Ότι επιτεύχθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα οφείλεται σε ατομικές κυρίως ενέργειες των πολύ ποιοτικών Μπίσεσβαρ, Μακ, Καντουρί και Μάτος οι οποίοι έβγαλαν κάτι παραπάνω σε ορισμένες φάσεις. Σε συνδυαστικό παιχνίδι δεν είδαμε τίποτα απολύτως. Οι συνεργασίες των Μάτος-Κάμπος κόπηκαν ως δια μαγείας, ο Μπίσεσβαρ σε ελάχιστα ανεβάσματα του Λέοβατς έσπασε την μπάλα και η ομάδα αναλώθηκε σε ανούσιο παιχνίδι γύρω από την περιοχή του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές μονάδες για να χτυπήσει όλους τους αντιπάλους επί ελληνικού εδάφους. Αν αυτές όμως δε συνδυαστούν κατάλληλα, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είδαμε χθες. Περιορισμένο και άνευ φαντασίας παιχνίδι, το οποίο θα εξαρτάται από τις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας και του προπονητή. Δεν είναι αυτό η ομάδα μας, δεν είναι αυτό ΠΑΟΚ!

Ξυπνήστε όλοι γιατί τίποτα δεν χάθηκε, τίποτα δεν κρίθηκε!!

Κ. Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ βρίσκεσαι!

Δουλεύεις δυο βδομάδες με κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι παικτών και καλώς τους εμπιστεύεσαι χθες. Αυτό είναι το θέαμα που είχες να μας παρουσιάσεις; Ήταν οι παίκτες σου τσιτωμένοι με το μαχαίρι στα δόντια για αυτό το ματς; Εσύ είσαι το αφεντικό στο αγωνιστικό τμήμα! Δε νοείται μετά από δυο βδομάδες πλήρους προπονήσεων να μην ξέρουν οι παίκτες σου τους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο, ο Μάτος να αφήνει την πλευρά, να μη βγαίνει μισός σοβαρός συνδυασμός σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ότι κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία και ότι οι παίκτες θα αργήσουν να δείξουν φρεσκάδα στο γήπεδο, αλλά οφείλεις να βρεις τρόπους να βάλεις τον αντίπαλο στην περιοχή του. Οφείλεις να βρεις τρόπο να βγάλεις 4-5 σοβαρές οργανωμένες επιθέσεις, να βρεις τρόπο να η σπαταλάς τις αντεπιθέσεις που σου δίνονται μέσα στο ματς. Δεν είναι δυνατόν να βγάζουμε αντεπίθεση και να χάνουμε την μπάλα πριν καν μπούμε στην περιοχή. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσο ποιοτικούς παίκτες και να μην βγάζουν μια σοβαρή ανάπτυξη στον αγωνιστικό χώρο.

Και κάτι τελευταίο. Όπως καλά έκανες και απέκλεισες κάποιους παίκτες από την αποστολή, δεν είναι κακό να αποκλειστούν και κάποιοι άλλοι. Δεν είναι δυνατόν να παίζει με 10 ο αντίπαλος και το αριστερό σου μπακ να μην μπορεί να μαρκάρει σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Με τον Παναιτωλικό παίζεις το Σάββατο. Μήπως να δοκιμάζαμε και κάποιον άλλον εκεί;

Δεν το έχω κάνει ποτέ να τα βάλω με παίκτη της ομάδας, αλλά κάποια πράγματα μας εξοργίζουν φέτος. Πάρτε το αλλιώς όλοι εκεί γιατί αν στις εφτά πρώτες αγωνιστικές επέλεξαν άλλοι να μη σας βλέπουμε, τις επόμενες εφτά θα το επιλέξουμε οι ίδιοι. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την εικόνας σας.

Καθίστε και βρείτε τι φταίει και τι δεν πηγαίνει σωστά και βγάλτε την ομάδα από το αδιέξοδο που Εσείς την βάλατε. Μια ομάδα που αν με το τέλος των play off λέγαμε ότι του χρόνου θα έχει αυτό το ρόστερ θα μιλάγαμε για κύπελλο και όχι το ελληνικό.

Κ. Σαββίδη και υιέ Σαββίδη, είστε οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας και εκτιμούμε τη συνεισφορά και τα όσα έχετε προσφέρει στον ΠΑΟΚ και σε όλα τα τμήματά του. Προσωπικά είμαι ευγνώμων. Έγινε ένα λάθος το καλοκαίρι και βλέπουμε πόσο μας κοστίζει εδώ και ένα μήνα. Δεν το βάλατε κάτω και φέρατε μεγάλα ονόματα και μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα προκειμένου να χτυπήσει τους δύο στόχους που απέμειναν.

Βάλατε ως στόχο το πρωτάθλημα και πάρα πολύ καλά κάνατε!

Κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει αυτό ή νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της σειράς. Εσείς θα τους το βάλετε μέσα στο κεφάλι. Αν δεν μπορούν δυστυχώς δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!

Πρέπει να πεθάνουμε για το πρωτάθλημα!
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΌΛΟΙ!

Συγγνώμη αν ο προπονητής έβαλε αυτή τη φορά και άλλα στοιχεία στο κοουτσάρισμά του αλλά καμιά φορά η προπόνηση αν δεν υπάρχει στόχος δεν έχει καμιά σημασία. Να βάλουμε σήμερα το στόχο για να έχουμε από το Σάββατο αποτέλεσμα...

Το Σάββατο το ματς είναι 1 από ημίχρονο!

Η φωτογραφία αφιερωμένη μόνο σε αυτούς που ήταν ΠΑΟΚ χθες...

Διαβάστε ακόμη...