Ένα αγανακτισμένο πρώην ... Αγγελόσκυλο!

Φαγώθηκα να έρθει ο Άγγελος και τι κατάλαβα; Άκρα του τάφου σιωπή!
Μηχανικός
Ένα αγανακτισμένο πρώην ... Αγγελόσκυλο!

Ένα μήνα δεν έχουμε τι να διαβάσουμε και τι να γράψουμε! Μια βαρεμάρα σκέτη! Αφού η μεγαλύτερη είδηση ήταν ότι επιτέλους υπέγραψε ο ... Άγγελος! Ταινία του Αγγελόπουλου έχει γίνει η ζωή γύρω από τον ΠΑΟΚ. Όλα κινούνται εκνευριστικά αργά.

Έχεις και την απόσταση Θεσσαλονίκη Ροστόφ. Από εκεί που ήταν όλη τη μέρα στο skype ο Σαββίδης τώρα δεν μπορούν να τον βρούνε λέει και καθυστερούν οι υποθέσεις. Η αλήθεια φυσικά είναι άλλη. Ο Σαββίδης βλέπει όλη μέρα Mundial και τσεκάρει παίχτες. Σιγά μη περιμένει από τους άλλους. Έναν Βούκιτς τους έφερε και ξέρει όση μπάλα ξέρουν όλοι οι άλλοι μαζί!

Για να επανέλθουμε στον Άγγελο ένα παράπονο το έχει ο άνθρωπος. Ολόκληρο βουνό εκεί στο Άγιο όρος, ένα προπονητικό είναι δύσκολο να κάνουνε; Άντε τρέχα πάλι στα Ελατοχώρια...

Υπέγραψε ο 18χρονος Σαββίδης συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2018 λέει... Αν δεν κουρέψει την κοτσίδα, δανεικό στον Αιγινιακό τον βλέπω... Άσε που έχουμε και ακόμα ένα θεματάκι: την τελευταία φορά που ήταν ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ δεν ήταν της μόδας τα τατουάζ! Τώρα τι γίνεται; Παίζουν;

Βοηθός του Άγγελου ο Pablo. Μέσα στην τρελή χαρά είναι ο Παυλάρας. Επιτέλους θα μπορεί να αποβάλλεται και να μην αφήνει την ομάδα με 10! Τρέμουν ήδη οι τέταρτοι διαιτητές ενώ έχουν «σφίξει» και οι επόπτες από την μεριά του πάγκου μας!

Άντε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε!

Υ.Γ.1 Είναι τρελός ο Άγγελος

Υ.Γ.2 Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...