A+ A A-

Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Ότι θα καταφέρνατε να βάλετε τέτοιο αυτογκόλ παραμονές τελικού, ειλικρινά κανείς δεν το φανταζόταν...

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μοιράσει τη συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων του τελικού σε εικονικά μέλη συνδέσμων και να αφήσει έξω ΠΑΟΚτσάκια που εδώ και χρόνια αφήνουν την ψυχή τους στα τσιμέντα της Τούμπας κάθε Κυριακή, έχει καταφέρει να εξοργίσει την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ναι καλά διαβάσατε. Δεν εξοργίσατε μόνο τις 6.000 οπαδών που είχανε διαρκείας στην 4 και στην 7. Εξοργίσατε όλους εμάς που όντας ΠΑΟΚτσήδες έχουμε βιώσει την αδικία στο πετσί μας. Αδικία από το αθηναϊκό κατεστημένο, αδικία από την κυβέρνηση, αδικία από την διαιτησία, αδικία από τους θεσμούς. Το ότι θα νιώθαμε αδικία και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες.

Καταφέρατε να διαχωρίσετε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε πλούσιους και φτωχούς, να φτύσετε στα μούτρα το 50% των διαρκείας, να φτύσετε στα μούτρα τη μισή Τούμπα που έρχεται κάθε Κυριακή,να χωρίσετε τον λαό σε παιδιά και αποπαίδια!

Ούτε ο πιο άρρωστος νους δεν θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση. Και το κυριότερο: με στοιχειώδη εξυπνάδα δεν θα έμενε κανένας παραπονεμένος!

Είναι δεδομένο ότι για διάφορους λόγους ένα σημαντικό ποσοστό των κατόχων διαρκείας δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στην Αθήνα και μάλιστα να παραλάβει εντός μίας ημέρας αυτοπροσώπως το εισιτήριο του. Έτσι από τα 13.000 διαρκείας ζήτημα αν 7-8 χιλιάδες παίρνανε εισιτήριο για τον τελικό.

Όλα τα υπόλοιπα (περίπου 12-13 χιλιάδες συνολικά) θα πηγαίνανε στους συνδέσμους και δεν θα άνοιγε ρουθούνι και κανένας δεν θα μπορούσε να πει τίποτα.

Η απόφαση αυτή κατάφερε να εξοργίσει αλλά κυρίως να διχάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ παραμονές τελικού. Και το κυριότερο: «Με διχόνοια δεν πας στον πόλεμο για να κερδίσεις αλλά για να χάσεις».

Συγχαρητήρια στους φωστήρες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κερδίσατε πανάξια το όσκαρ ηλιθιότητας.

Υ.Γ. Δείτε τον χαμό που έγινε για το θέμα, στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 02:02

HEADER  

 
+4 babikos4: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

1-Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μοιράσει τη συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων του τελικού σε εικονικά μέλη συνδέσμων και να αφήσει έξω ΠΑΟΚτσάκια που εδώ και χρόνια αφήνουν την ψυχή τους στα τσιμέντα της Τούμπας κάθε Κυριακή,
2-Αδικία από το αθηναϊκό κατεστημένο, αδικία από την κυβέρνηση, αδικία από την διαιτησία, αδικία από τους θεσμούς. Το ότι θα νιώθαμε αδικία και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες.
3-Καταφέρατε να διαχωρίσετε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε πλούσιους και φτωχούς
4-χωρίσετε τον λαό σε παιδιά και αποπαίδια!
5-Και το κυριότερο: «Με διχόνοια δεν πας στον πόλεμο για να κερδίσεις αλλά για να χάσεις».
6-Συγχαρητήρια στους φωστήρες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κερδίσατε πανάξια το όσκαρ ηλιθιότητας.

Κουβεντες...εξυπνες και αληθινες που πονανε.....

21-04-2014 02:46 #1
 
 
-1 astronaut: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Το γκαγκατσόπαιδο είναι για πολλές κλωτσές.
Από τη μία προσδοκά να γίνει λίγο πιο αρεστός στους αρχη-συνδεσμίτες, πράγμα απίθανο λόγω πατέρα, δίνοντάς τους ένα γερό μεροκάματο και από την άλλη δίνει εμμέσως κατεύθυνση σε μπάτσους και χαμουτζίδες ποια πούλμαν είναι (α)κατάλληλα να χτυπηθούν.

ΣΗΨΗ ΜΠΟΧΑ & ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η παε

* 50 ευρώ το κεφάλι σημαίνει ότι στηρίζουμε επίσημα το τοπικό καρτέλ...

21-04-2014 03:55 #2
 
 
+2 bizna4: Τραγικό...

Δε νιώθω απλά ξενερωμένος,ούτε μόνο προδωμένος,νιώθω αηδιασμένος,είναι εμετική η συμπεριφορά της ΠΑΕ.Και σαν να μην έφτανε αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά της ΠΑΕ,έρχονται και οι σύνδεσμοι(σύμφωνα με κουβέντες από άλλους είτε εδώ,είτε στο facebook στο γκρουπάκι της ΠΑΕ,εγώ προσωπικά δεν επικοινώνησα με κάποιο σύνδεσμο ακόμα),να βάζουν καπέλα 20 και 30 ευρώ σαν συνδρομές και εγγραφή για να σου δώσουν εισιτήριο.Δηλαδή εγώ για να δω την λατρεμένη μου ομάδα θα πρέπει αρχικά να ανεχτώ την προδοσία της ΠΑΕ και στη συνέχεια να αγοράσω την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ με 20 ή 30 ευρώ επιπλέον.Σόρι μάγκες,εγώ ξέρω και υποστηρίζω πως
Π=Περηφάνια
Α=Αντίσταση
Ο=Όνειρο
Κ=Κατάκτηση
και ευτυχώς θέλω να είμαι αξιοπρεπής και περήφανος για αυτά που υποστηρίζω.
Αυτό που συμφώνησαν σύνδεσμοι και ΠΑΕ δυστυχώς δεν είναι ΠΑΟΚ,λείπει το "Π".
Και πολύ φοβάμαι,ίσως μιλώντας και εν βρασμώ ψυχής,πως δε θα έχω διάθεση να δω αυτό το "δημιούργημα" ούτε από την τηλεόραση το Σάββατο...

21-04-2014 04:28 #3
 
 
+3 sagoundon: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Όταν λέμε και ξαναλέμε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο παοκ, αυτά και άλλα ανάλογα εννοούμε.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλη ομάδα να φτάνεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από το ζενίθ στο ναδίρ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

21-04-2014 07:53 #4
 
 
+2 g4freeman: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Δυστυχώς, αυτοί οι καρκίνοι που έχουν γαντζωθεί σαν τσιμπούρια στην ΠΑΕ, έχουν κάνει ζημιές εδώ και 2-3 χρόνια που θα αργήσουν πάρα πολύ καιρό να αποκατασταθούν. Ψόφος στους εμπνευστές του συγκεκριμένου πλάνου. Ότι τι? Ότι όσοι έχουν διαρκείας για 4 είναι ούτως ή άλλως σε σύνδεσμο? Τόσο επαφή έχουν με την πραγματικότητα.
Να βγούν οι μάγκες οι σύνδεσμοι και να απαντήσουν ΑΜΕΣΑ ποιοι συνδιαμόρφωσαν τη συγκεκριμένη στρατηγική. Γιατί κάτι βρωμάει πάρα πολύ. Είπαμε, έχει μεγάλα χαϊβάνια στην ΠΑΕ, αλλά εδώ υπάρχει κι άλλος δάκτυλος.
Οι ΞΕΝΕΡΕΣ που έχω φάει από την Ομάδα φέτος (από πέρσι βασικά) εξωγηπεδικά, δεν αποκαθίστανται ούτε με Double...
Αγνώμονες, ΜΗ ΠΑΟΚτσήδες, και αισχροί εκμεταλλευτές της αγάπης του κόσμου. Μω την λαλακία που σας δέρνει μέρες που είναι.

21-04-2014 08:06 #5
 
 
+3 tasso85: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Συμφωνω απολυτα καθ'οτι κι εγω μηχανικος :-)
Χρονια πολλα σ'όλα τα ΠΑΟΚια και καλα μυαλα εκει στην ΠΑΕ

21-04-2014 11:12 #6
 
 
-3 djmemos: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia-tous-antipalous/63133-ta-eisitiria-stous-syndesmous

21-04-2014 11:24 #7
 
 
-3 djmemos: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Μάγκες όχι άλλη διχόνια.......δείτε τι έκανε και ο βάζελος....δηλαδή και αυτοί χαζοί έιναι? http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia-tous-antipalous/63133-ta-eisitiria-stous-syndesmous

21-04-2014 11:26 #8
 
 
+4 g4freeman: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Παραθέτοντας djmemos:

Μάγκες όχι άλλη διχόνια.......δείτε τι έκανε και ο βάζελος....δηλαδή και αυτοί χαζοί έιναι? http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia-tous-antipalous/63133-ta-eisitiria-stous-syndesmous

Εσύ αδερφέ μου ΠΑΟΚτσή, από πότε έχεις πρότυπο τις κινήσεις και πρακτικές του αλαφούζου?

21-04-2014 11:40 #9
 
 
-4 arkadopontios: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

ΜΗΧΑΝΙΚΕ
Όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ σωστά στην θεωρητική τους βάση.
Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ..........
Το ζήτημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η διάθεση του εισιτηρίου , αλλά η ΜΕΤΑΒΑΣΗ στο γήπεδο όσων έχουν εισιτήριο.
Από την στιγμή λοιπόν που έχει ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ να γίνει η μετάβαση ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ , για μένα, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα εισιτήρια έπρεπε να πάνε στους συνδέσμους
Για πολλούς λόγους......
Ο συγκεκριμένος τελικός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ, και θα φανεί στην πορεία.........
Πάντως μετά από μια πρόσκαιρη συσπείρωση, βγήκαν πάλι τα "μαχαίρια".............

21-04-2014 11:47 #10
 
 
-3 djmemos: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Δεν έχω πρότυπο τις κινήσεις και πρακτικές του αλαφούζου, αλλά κάτι θα ξέρουν και αυτοί...πιστεύω ότι στην προκειμένη περίπτωση η ΠΑΕ έπραξε κατά 80% το σωστό...συμφωνώ με τον παραπάνω πως αυτός ο τελικός δεν είναι συνηθισμένος.....και κάτι ακόμα δεν θέλω να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση μεταξή μας κανένας....σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ......

21-04-2014 11:58 #11
 
 
+3 ΙΛ4: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Κατά μια έννοια εφόσον γινόταν τίμια και οργανωμένα η μετάβαση με κάποιου είδους εποπτεία από την παε και όχι κατά την γκαύλα των συνδέσμων, εντάξει φίλε αρκαδοπόντιε. Όμως από μόνη της η απόφαση με τον διαχωρισμό που κάνει αναιρεί κάθε λογική προτεραιότητας, σεβασμού, ασφαλείας, δικαιοσύνης, ΠΑΟΚ.

21-04-2014 12:05 #12
 
 
+2 ΙΛ4: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Για την τελευταία σου πρόταση φίλε djmenos έχεις απόλυτο δίκιο. Αν και η παε κάνει φιλότιμες προσπάθειες για το αντίθετο.

21-04-2014 12:08 #13
 
 
+3 g4freeman: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Mισό λεπτό παιδιά διότι θα τρελαθούμε. Arkadopontie μεταφέρω εδώ τη συζήτηση από το άλλο άρθρο γιατί θα επαναλαμβανόμαστε.
Δηλαδή, οι κάτοχοι διαρκείας 2-3-5-6 κτλ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ και να φυλαχτούν και αυτοί της 4 όχι? Εξαρχής το πρόβλημα αρκαδοπόντιε, δεν εντοπίζεται στη στρατηγική της παε για τη μετακίνηση, αλλά στο διαχωρισμό της 4 & 7 από τις υπόλοιπες. Νομίζω τα θέματα είναι διακριτά.

21-04-2014 12:15 #14
 
 
+4 MHXANIKOS: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Arkadopontie οργανωμένη μετακίνηση μόνο για τους κατόχους των 4 και 7? Κανονικά η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να οργανώσει την εκδρομή για το σύνολο των οπαδών μας. Εξ' αλλου θα διοργανώσει εκδρομή για τους κατόχους των θυρών 1,2,3,5,6 !!! Επειδή η αλήθεια είναι πικρή πρέπει να την πούμε. Απαιτήσαν τσαμπουκά οι σύνδεσμοι περισσότερα εισητήρια και οι διοικούντες της ΠΑΕ προτιμήσαν να "ρίξουν" αυτούς που δεν έχουν φωνή , τους ανοργάνωτους οπαδούς δηλαδή.

21-04-2014 13:03 #15
 
 
+1 GeorgeKazan: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Όταν μία απόφαση είναι τόσο εξόφθαλμα ανόητη, πρέπει να σταματάς να αναρωτιέσαι πόσο βλάκες είναι αυτοί που την πήραν και να αρχίσεις να αναζητάς τις σκοπιμότητες πίσω από αυτήν.

Ήξεραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ότι ο κόσμος (δικαίως) θα εξοργιστεί; Προφανώς. Έκαναν του κεφαλιού τους, παρ' όλα αυτά; Το έκαναν. Ε, οφείλουν τώρα να βγουν και να μας εξηγήσουν αναλυτικά το σκεπτικό τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους συνδέσμους. Βγήκαν μπόλικες ανακοινώσεις φέτος, μερικούς τους ενόχλησαν, άλλους τους έκαναν περήφανους. Οφείλουν και αυτοί να βγουν και να μας εξηγήσουν εάν το θεωρούν δίκαιο αυτό που έγινε. Αλλιώτικα είναι και οι ίδιοι εξίσου υπόλογοι.

21-04-2014 14:59 #16
 
 
-3 ivan_o_tromeros: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

καλα εκανε η Παε και εδωσε τα εισιτιρια σε συνδεσμους! εκει κατω δεν πρπει να πανε παιδια, μονο σκληροπυρηνικοι οπαδοι της ομαδας μας! προσωπικα θα ζητουσα και φανατικους απο partizan μερια. εκει κατω παμε για πολεμο να ξερετε , ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι κατεβουνε οι γαβροι ετοιμαζουνε ενεδρες σε γεφυρες και οακα με μολοτοφ και πετρες απο οσα εχω ακουσει και διαβασει.

21-04-2014 15:27 #17
 
 
+2 Berb: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Σκατα στα μούτρα τους.ΙΒαν ξυπνα με τους μισθό φόρους.ποσοι απο την 1-2-3 θα πανε εκδρομή και πόσοι απο την 4? απο την 4 πολύ περισσότερη,αλλά η μικρή μας ΠΑΕ ήθελε να τα κάνει πλακάκια με τους συνδέσμους.υποχρεωτικα να πας να γλειψεις τον κάθε σύνδεσμο λες και δεν υπάρχουν μεμονωμένα ατομα με διαρκείας στην 4 και 7 που γουστάρω νε να κατεβούν.ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.

21-04-2014 15:41 #18
 
 
+2 MHXANIKOS: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Ivan o tromeros σκληρόπυρηνικοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αυτοί που ζούνε για την Κυριακή και γεμίζουν το γήπεδο και όχι όσοι πάνε 2 φορές το χρόνο στο γήπεδο

21-04-2014 16:51 #19
 
 
-1 arkadopontios: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Επειδή διαβάζω διάφορες, τουλάχιστον αφελείς προσεγγίσεις, για την προσέλευση στον αγώνα, θα επαναλάβω και θα τονίσω με μεγάλη ένταση το εξής: Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ
Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να δείχνουμε τις σκέψεις μας. Μόνο τα εξής:
ΠΡΩΤΟΝ: Ο τελικός του Σαββάτου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΟ του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και δεν συζητάω την τουλάχιστον ατυχή σύγκριση με τον τελικό του βάζελου με το παράρτημά του.
Γιατί;;;γιατί τα ζώα όταν έχασαν 1-0 με ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ έκαναν γιαμπόγιαλο ένα θέατρο που έπαιζε έργο "ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ"
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: όσες περισσότερες μεμονωμένες προσελεύσεις προκύψουν ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ τελικά η προσέλευση να ,μην γίνει και να φανούν κενές θέσεις.
Και μετά ελάτε μαζί ν' ακούσουμε αυτούς "που αφήνουνε τα λαρύγγια τους στο γήπεδο κάθε κυριακή" αλλά δεν ξεκαθαρίζουνε σε ποιό γήπεδο.......
Δεν είναι ηλίθια η ΠΑΕ που έκανε λόγο για "ασφαλή προσέλευση και ΜΕΤΑΒΑΣΗ".........

21-04-2014 20:30 #20
 
 
-1 TasosX: ΑΠ: Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Δεν βρεθηκε εστω ΕΝΑΣ να μας εξηγησει γιατι κοπηκαν η 4 και η 7 απο την απευθειας αγορα εισητηριου και οχι η 5 και η 2 π.χ.
Και γιατι η διαθεση δεν γινεται μεσω internet οπως σε ολο τον κοσμο
Αστεια πραγματα, αστειες δικαιολογιες. Ενα σκετο μπαχαλο .
Οτι και αν λετε, περι μεταβασεων και προσελευσεων, αυτα ειναι για παιδακια του Δημοτικου, οχι για ανθρωπους που ειναι μετοχοι και στηριζουν την ομαδα εστω με το διαρκειας τους.
ΦΤΑΝΑΝΕ και παραφτανε τα εισητηρια, δικαιολογιες θα πειτε πολλες, δεν υπαρχει ομως ΚΑΜΜΙΑ σοβαρη.

22-04-2014 00:01 #21
 

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Επιτέλους νίκη!

Επιτέλους νίκη!

23-02-2020 | paok24.com

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.