΄Ετσουξε αλλά του άρεσε ...

Με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς! Όλη η Ελλάδα είδε την σφαγή του Παναιτωλικού από την ξεφτυλισμένη ομάδα - βιαστή του ποδοσφαίρου πλην του Μάκη Χάβου!
Μηχανικός
΄Ετσουξε αλλά του άρεσε ...

Όσοι είχαμε την ατυχία να παρακολουθήσουμε το ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός ειλικρινά αηδιάσαμε με τα διαιτητικά όργια εις βάρος του Παναιτωλικού, αλλά και κατ' επέκταση εις βάρος του ίδιου του αθλήματος. Κατά φαντασία οφσάιτ, ανύπαρκτο πέναλτυ, ανάποδα φάουλ και πάμπολλες χαρισμένες κάρτες, ακόμα και ανάποδα κόρνερ και αράουτ για να μη γκελάρει ο θρήνος ...

Κλείνοντας την τηλεόραση πραγματικά λυπήθηκα παίχτες και προπονητή του Παναιτωλικου για την προσπάθεια τους. Ενθυμούμενος αντίστοιχους  διαιτητικούς βιασμούς του ΠΑΟΚ δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση τους. Περίμενα λοιπόν μετά από τα αίσχη, τον Μάκη Χάβο να "ξεσπαθώσει" στη συνέντευξη τύπου καθότι θα τον έπνιγε το δίκιο. Δεν πίστευα στα μάτια και στα αυτιά μου όμως όταν άκουσα τις δηλώσεις του Χάβου ο οποίος στη συνένετευξη είπε " δεν είδα, δεν άκουσα, δεν κατάλαβα τίποτα".

Απολαύστε λοιπόν τον Μάκη Χάβο που κάποιοι από σας θα τον είχατε (όπως και εγώ)  μέχρι χθες σε μια σχετική εκτίμηση. Τελικά τα παντελόνια πολλοί λίγοι τα φοράνε, δε σεβάστηκε ούτε τον ιδρώτα των παιχτών του.

Υ.Γ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει και μια σύγκριση με το τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης (Σάντσεζ)  μέσα στην Τούμπα σε αγώνα κυπέλλου που κατέβηκε με τα δεύτερα, πριν από 5 μέρες σε ένα ματς που ο διαιτητής έπαιζε 30-70 υπέρ του Απόλλωνα για δήθεν σφαγή από τον ΠΑΟΚ..

Διαβάστε ακόμη...