Ο ψευτο-ΠΕΛΕ και ο ψευτο-επενδυτής

Άλλη μια νίκη, στα μεταγραφικά, του χοντρού επί του Ιβαν Σαββίδη ή μήπως όχι;
Μηχανικός
Ο ψευτο-ΠΕΛΕ και ο ψευτο-επενδυτής

Λένε ότι τα 'χουν βρει σε όλα Μαρινάκης και Εργοτέλης για να κλείσει ο «ΠΕΛΕ» στον Όλυμπιακό. Ο άπλας Βαγγέλας έκλεισε σε 2 λεπτά την μεταγραφή την ώρα που ο Σαββίδης κοιταζει να κάνει τα 500.000 ... 300.000. Μιλάμε για πολύ "γύφτο" δηλαδή, ειδικά όταν πρόκειται για έναν παίχτη με το βιογραφικό του Πελέ. Έφυγε πιτσιρικάς αποτυχημένος από την Πόρτο και πήγε Τουρκία όπου έπαiζε στην άσημη Eskisehir spor και έπειτα για 14 ολόκληρους μήνες δεν βρήκε πουθενά ομάδα!

Ναι καλά ακούσατε! Ήταν τόσο καλές οι εμφανίσεις του στην Τουρκία που έμεινε χωρίς ομάδα για 14 ολόκληρους μήνες μέχρις ότου οι ατζέντηδές του τον βρήκαν συμβόλαιο της πλάκας σε μια ομάδα λιμό της χρεωκοπημένης Ελλαδίτσας. Και με 5 καλά ματσάκια ο ψευτο ΠΕΛΕ έγινε ΠΕΛΕ και ο Εργοτελάκος λέει, θελει 500 ακατέβατα cash και ας χρωστάει κιόλας από την υπόθεση Κουτσιανικούλη!

Σωστά λοιπόν ο Σαββίδης δεν πιάστηκε κορόιδο και δεν σκάει 500 για έναν παίχτη που θα αντικαταστήσει τον Κάτσε! Έλα όμως που βρήκε ευκαιρία ο χοντρός να πουλήσει μούρη τζάμπα με μόλις 500χιλ! Φυσικά και ο Πελέ δεν χωράει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως δεν χωράνε και κάτι Ντε Βινσέντι, Μπουχαλάκηδες, Ολαϊτάν και σία, απλά ο Ολυμπιακός τους παίρνει για να μην τους πάρει κανείς άλλος. Άλλωστε είναι ευκολο να κάνεις τον πλουσιο και τον άπλα όταν ξεκινάς κάθε χρόνο με 20 εκ από το Champions League μιας και είσαι ισόβιος πρωταθλητης, βρέξει -χιονίσει.

Και σαν να μην μας έφτανε η θλίψη μας (γελάμε) που θα χάσουμε τον ΠΕΛΕ ξύπνησε λέει ο Γιανακόπουλος και θέλει την ΠΑΕ, έτοιμος να ρίξει αμέτρητα μύρια! Ρε μπας και κρύβεται κάτι πίσω από αυτό; Πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος - μαχαιριά για τις μπίζνες του Γιανακόπουλου που σπάει το μονοπώλιό του, καθώς πολύ φτηνότερα θα είναι πλέον τα εισαγόμενα φάρμακα από το εξωτερικό! Η αμύθητη περιουσια του κυρίου που έγινε επειδή όλοι εμείς οι μαλάκες πληρώναμε σε διπλή τιμή τα φάρμακα δεν θα αυξάνεται πλέον με τον ιδιο ρυθμό. Ένας οπαδικός στρατός όμως θα μπορούσε να εμποδίσει κάτι τέτοιο εξ ου και το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

ΔΕΙΤΕ παρακάτω τα 2 πρωτοσέλιδα διαδοχικών ημερών της εφημερίδας «πράσινη» ιδιοκτησίας Γιανακόπουλου. Τη μια μέρα σταυρώνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης που κατέβασε το νόμο και την επόμενη ακριβως μέρα ο Γιανακόπουλος θυμάται να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

 

Και σαν να μην μας φτάναν όλα αυτά, έρχεται και ο τίγρης! Ο σούπερ ΑΕΚτσης που άφησε-οδήγησε την ομάδα του στην γ' εθνική και αφού εξαγόρασε με ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ, ξαναπήρε την ένωση, μαζί με 20 εκ. δώρο από τη Νομαρχία για κατασκευή του νέου γηπέδου!

Ώρα να καταλάβουμε όλοι, ότι ο πραγματικός επενδυτής στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο ένας. Και το όνομα αυτού: Ιβαν Σαββίδης. Και επειδή είναι ο μόνος που πληρώνει καλά κάνει και παζαρεύει...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...