Δύσκολα μεγάλος προπονητής

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει στον ΠΑΟΚ κάποιος ξένος μεγάλος προπονητής για τους λόγους που θα παραθέσω στη συνέχεια ...
Μηχανικός
Δύσκολα μεγάλος προπονητής

1) Ένας πολύ καλός ξένος προπονητής θεωρώ πως θα προτιμήσει να δουλέψει σε ένα καλύτερο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα από το υποβαθμισμένο ελληνικό.

2) Ο μεγαλομέτοχος της  ΠΑΕ, Ιβάν Σαββιδης, είναι μεν διατιθεμένος να δώσει ένα σεβαστό πόσο για να καλύψει τη θέση του προπονητή, αλλά όχι να ξοδέψει και τα "τρέλα" λεφτά που θα δελεάσουν κάποιο μεγάλο όνομα να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

3) Την τελευταία φορά που οι Βρύζας και Ζαγοράκης "όργωσαν" την Ευρώπη στην προσπάθειά τους για εξεύρεση προπονητή, μετά την εποχή Σάντος, έφεραν τον ... Μπερέτα!

4) Ο Τσιτσιακόφ στο διάστημα που ο Δικέφαλος είχε στον πάγκο του τον Δώνη, νόμιζε ότι αυτός είναι ο ... Μουρίνιο, θαυμάζοντας και εκθειάζοντας τους αυτοματισμούς του! Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας η ικανότητα των τριών προσώπων που ανέφερα στο να βρουν τον κατάλληλο προπονητή είναι υπό έντονη αμφισβήτηση!

5) Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Γάβρος έχουν ξοδέψει εκατομμύρια φέρνοντας προπονητές τύπου "Μαλεζάνι" οι οποίοι στο τέλος αποδεικνύονται λίγοι.

Για τους παραπάνω λόγους ... ας τους φωτίσει η Παναγιά!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...