Πού πας ρε Σαββίδη;

Θα πάρουμε πρωτάθλημα μέσα σε μια τριετία είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και γω ρωτάω: To άλλο με τον Τοτό το ξέρει;
Μηχανικός
Πού πας ρε Σαββίδη;

Δεν ξέρω αξιότιμε κ. Σαββίδη εάν έπεσε στην αντίληψη σας ότι ο αντίπαλός σας είναι κατηγορούμενος για σκάνδαλο με στημένους αγώνες, αλλά η ελληνική δικαιοσύνη κωλυσιεργεί να αποφασίσει εάν είναι ένοχος ή όχι.

Δεν ξέρω αξιότιμε κ. Σαββίδη εάν έπεσε στην αντίληψη σας ότι ο αντίπαλός σας έχει ομάδες «δορυφόρους» και ομάδες «γιουσουφάκια» και όποτε θέλει σηκώνει το τηλέφωνο και οι δορυφόροι αφήνουν τα γιουσουφάκια να πάρουν κανα διπλό.

Δεν ξέρω αξιότιμε κ. Σαββίδη εάν έπεσε στην αντίληψη σας ότι ο αντίπαλός σας αποφασίζει ποιος θα πέσει και ποιος όχι.

Δεν ξέρω αξιότιμε κ. Σαββίδη εάν έπεσε στην αντίληψη σας ότι την ώρα που οι παίχτες σας θα ματώνουν κάθε Κυριακή για να αποφύγουν την γκέλα, ο αντίπαλος σας θα έχει τους 3 βαθμούς στο τσεπάκι του.

Δεν ξέρω αξιότιμε κ. Σαββίδη εάν έπεσε στην υπόληψη σας ότι ο αντίπαλός σας έχει αθλητικούς δικαστές και επόπτες στο τσεπάκι του.

Επειδή στην αντίληψη του λαού του ΠΑΟΚ έχουν πέσει όλα αυτά, φωνάζουμε εδώ και χρόνια το εξής σύνθημα « Με το έτσι με το θέλω το πρωτάθλημα το έχουνε στημένο γι αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη»

Υ.Γ. 1 Εκεί στην NOVA είστε τόσο κορόιδα που πληρώνετε κιόλας για να μεταδίδετε αγώνες που η μια ομάδα περπατάει;

Υ.Γ. 2 Του σπανού τα γένια δεν ξαναβγαίνουν χωρίς να το θέλει ΚΑΙ ο ίδιος.

Υ.Γ. 3 Θα φραγεί ναι ή όχι κάποιο ματσάκι της Κυριακής από τις στοιχηματικές;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...