Όταν ο Γκαρσία συνάντησε τον "Πινόκιο"

Παρατηρώ από τα σχόλια αναγνωστών στο site, και βλέπω ότι πολλοί θεωρούν ότι ξαφνικά ο Γκαρσία έγινε ένα κακομαθημένο παιδάκι που λέει στον προπονητή του "ή με βάζεις 11αδα ή εγώ σηκώνομαι και φεύγω".
Μηχανικός
Όταν ο Γκαρσία συνάντησε τον "Πινόκιο"

Σε αυτήν την περίπτωση σωστά θα σκεφτόμασταν όλοι μας ότι ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι και ότι είναι απαράδεκτη η στάση του ποδοσφαιριστή. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Πριν από ενάμισι μήνα ο Γκαρσία κατάλαβε ότι ο Δώνης δεν τον υπολογίζει σαν ποδοσφαιριστή και ζήτησε να φύγει από την ομάδα γεγονός που άφηνε αδιάφορο τον Δώνη.

Η αντίδραση των οπαδών όμως ήταν τέτοια που προκάλεσε την επέμβαση Σαββίδη και η εντολή του ήταν "πείστε τον να μείνει". Τότε ο Δώνης κάνοντας κωλοτούμπα είπε στον Γκαρσία ότι δήθεν τον υπολογίζει μεν, αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανέλθει, η επάνοδος του πρέπει να γίνει σταδιακά κτλ. Κάνοντας λοιπόν ελιγμό ο Δώνης έπεισε τον Γκαρσία ότι τον θέλει στην ομάδα. Τι έγινε από εκεί και πέρα;

Ο Δώνης 2 φορές σε συνεντεύξεις του αναφέρεται στον Γκαρσία-όλως τυχαίως- μια λέγοντας πλαγίως ότι δεν χωράει στο σύστημα της ομάδας και στην άλλη ότι ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής έχει νεύρα καθότι πλησιάζει η ώρα που πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, προλειαίνοντας το έδαφος για την οριστική αποχώρηση του Γκαρσία. Ταυτόχρονα ο Δώνης του συμπεριφερόταν στις προπονήσεις σαν να ήταν ball-boy καθότι θεωρεί ότι έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά λόγω της ηλικίας του.

O Γκαρσία πεπεισμένος πλέον ότι ο Δώνης τον δουλεύει και δεν τον υπολογίζει καθόλου για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν αρνείται να πληρώνεται από το σύλλογο χωρίς να προσφέρει. Με αυτό τον άνανδρο και ανέντιμο τρόπο ο Δώνης "έφαγε" τον Γκαρσία. Ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους  προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του συλλόγου, έκανε το κέφι του και μας στέρησε το ίνδαλμά μας. Η συνέχεια επί της ... οθόνης!

Υ.Γ. Σωστά κατά τη γνώμη μου η ΠΑΕ στηρίζει τον προπονητή για να μην χαθεί η πειθαρχία στα αποδυτήρια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...