Ο κύκλος των «κολλητών» πρέπει να σπάσει

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έκανε πολλά λάθη σαν πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Το σημείο που επιλέχθηκε για προπονητικό κέντρο, ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο διοικούνταν η ΠΑΕ και πολλά άλλα.
Μηχανικός
Ο κύκλος των «κολλητών» πρέπει να σπάσει

Το βασικότερο του όμως λάθος δεν το έχει θίξει κανείς μέχρι τώρα και δεν είναι άλλο από την πλήρη αντικατάσταση της αξιοκρατίας από «κολλητούς» και «φίλους».

Ποιον να επιλέξουμε για τεχνικό διευθυντή; Φυσικά τον κολλητό μας τον Ζήση (καλά να πάθεις). Για αντιπρόεδρο; Φυσικά τον κολλητό μας τον Ηλία (καλά να πάθεις). Για την μπουτίκ; Την συνυφάδα μας φυσικά! (καλά να πάθεις)

Αυτή η νοοτροπία λοιπόν συνεχίστηκε και στη μετά Ζαγοράκη εποχή. Ο Βρύζας έφερε τον Γεωργιάδη και ο Γεωργιάδης τον Δώνη! Αξιοκρατία μηδέν. Τι και αν η ομάδα έχει πιάσει πάτο σε όλα τα επίπεδα; Τι και αν ο Δώνης είναι πλέον ανεπιθύμητος από το 95% του κόσμου; Τι και αν η ομάδα ακόμα και χωρίς προπονητή ΔΕΝ μπορεί να παίξει χειρότερα; Τι και αν κάνει μπαμ ότι θα χαθούν και οι άλλοι 2 στόχοι; Στήριξη!

Αφού είπαμε είναι ΚΟΛΛΗΤΟΣ, τι δεν καταλάβατε; Αφού και οι άλλοι κολλητοί μας (ΑΡΔ) γίνανε και αυτοί κολλητοί του. Αφήστε μας ήσυχους εμείς έχουμε ιδρώσει για αυτήν την φανέλα, ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι μας πια. Στο κάτω-κάτω τα κολλητάρια μας οι δημοσιογράφοι –ναι αυτοί που μιλάμε μαζί τους 24 ώρες το 24ωρο- κάνουν καλά την δουλειά τους.

Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία των κολλητών που επικρατεί στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή και το ερώτημα είναι ο κύκλος θα σπάσει από τον Ιβάν ή θα τον σπάσει ο κόσμος....

Ο Δώνης στηρίζεται λοιπόν από την παρεούλα και ας είναι προπονητικά νεκρός στις συνειδήσεις κόσμου και ποδοσφαιριστών. Σε λίγο το πτώμα θα αρχίζει να βρωμάει Ζήση μου....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...