Ψάχνουν για μ@λ@κα!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και ξεχωριστή "ηδονή" παρακολουθώ τα "μεταγραφικά νέα" της ομάδας μας, που έχουν απλωθεί τις τελευταίες μέρες σε όλα το φάσμα των ΜΜΕ.
Μηχανικός
Ψάχνουν για μ@λ@κα!

Με ενδιαφέρον γιατί πραγματικά αντιλαμβάνομαι ότι πρόθεση της σημερινής διοίκησης είναι να φέρει καλούς και ταλαντούχους παίχτες. Ωστόσο παρατηρώ ότι αντιλαμβανόμενοι την πρόθεση του Σαββίδη να ρίξει χρήμα για μεταγραφές, διαφόροι " μάγκες " με την .... κλασσική βοήθεια και σιγοντάρισμα που τους παρέχεται από τους ΑΡΔ, προσπαθούν να πουλήσουν στον ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".

Έτσι λοιπόν ξαφνικά εμφανίζεται ο Σπανός, σε περίοδο που δεν υπάρχει σάλιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ζητάει 700.000 € για τον ... Σκονδρα, ο Αρβανιτίδης να ζητάει 150.000 € για τον άσημο Ολαϊτάν -που έχει ήδη δικαίωμα να υπογράψει από μόνος του όπου θέλει (!)-, ο μάνατζερ του Μπεν Χαiμ ο οποίος ζητούσε επί δυο μήνες 1.000.000 € ακατέβατα το χρόνο, και η Βόλφσμπουρκ η οποία από εκεί που είχε μεταξύ πάγκου και κερκίδας τον Βιεϊρίνια και σκεφτόταν πως θα ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, να ζητάει 4.000.000 € (!) για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ .

Κοινώς "ψάχνουν για μ@λ@κα". Και εδώ είναι που έρχεται η ηδονή που νιώθω. Όλα δείχνουν ότι τα λαμόγια θα μείνουν με την όρεξη! Ο ΠΑΟΚ πλέον με τον Τσιτσιακόφ θα αγοράζει ποιοτικούς παίχτες στην τιμή που αξίζουν και όχι 2 και 3 φορές πάνω από την αξία τους όπως συνέβαινε στο παρελθόν...  Τι να πρωτοθυμηθώ! Τον Κουτσιανικούλη; Τον Σαβίνι ; Τον Φιλόμενο; Και πόσες άλλες περιπτώσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ πιάστηκε ξεκάθαρα κορόιδο στο παρελθόν;

Επιτέλους οι παίχτες που θα έρχονται στην ομάδα θα αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν και αυτό είναι που παίζει τεράστιο ρόλο -και όχι τα ίδια τα ονόματα των ποδοσφαιριστών - για την δημιουργία της ομάδας που όλοι μας ονειρευόμαστε!

Διαβάστε ακόμη...