Μούγκα...στη στρούγκα!

Αρνητική αίσθηση προκαλεί το γεγονός της έλλειψης πραγματικής κριτικής (κάποιων) σαιτ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και φαινομενικά επιδιώκουν το καλό της ομάδας...
Λεωνίδας
Μούγκα...στη στρούγκα!

Καταρχάς πρέπει να επισημανθεί το αυτονόητο, πως άπαντες που ανήκουν σε με μια ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως όλοι που ασκούν οποιαδήποτε εργασία και αμείβονται απο αυτη.  Κανείς δεν πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής

.Και εφόσον μιλάμε για ποδόσφαιρο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπόκεινται σε κριτική (θετική ή αρνητική) αναλόγως της εκάστοτε απόδοσης τους.

Προφανώς χωρίς εμπάθεια και κακεντρέχεια. Εξάλλου μόνο η αντικειμεμική κριτική βοηθάει κάποιον να βελτιωθει σε αυτό που κάνει.  Η υπερπροστασία που επιδεικνύουν τα εν λόγω σαιτ σίγουρα δε βοηθάει την ομάδα.

Η νοοτροπια ότι οποιοδήποτε μη εγκωμιαστικό σχόλιο για κάποιον ποδοσφαιριστή ή για κάποια διοικητική απόφαση,θα βλάψει τον σύλλογο και συνιστά πολεμο κατα αυτού ειναι παντελώς λανθασμένη.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ και πρέπει να λειτουργεί σε όλους τους τομείς τοιουτοτρόπως.Τα μέσα που ασχολούνται με την ομάδα δε έχουν διακοσμητικό ρόλο και χρέος τους ειναι να στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός που απαρτίζεται από αθρώπους και φυσικα γίνονται και λάθη, τα οποία και επιβάλλεται να τονίζοται. Οτιδήποτε αντίθετο προκαλεί υποψίες. 

 

Διαβάστε ακόμη...