Η μεγάλη των ... "γενίτσαρων" σχολή!

Τι και αν διάγουμε την εποχή του άκρατου επαγγελματισμού στο ποδόσφαιρο, κάποιοι δυστυχώς συνεχίζουν να προσφέρουν αφειδώς οπαδικό σανό, με μοναδικό όφελος κάποιες πρόσκαιρες θετικές εντυπώσεις.
Λεωνίδας
Η μεγάλη των ... "γενίτσαρων" σχολή!

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ του Δικεφάλου Μάριο Σιαμπάνη, και τις εντελώς άστοχες τοποθετήσεις του όντας πλέον αθλητής του ολυμπιακού.

"Όνειρο ζωής ο θρύλος.

Σκληρή δουλειά για να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και να φέρουμε πρωτάθλημα στον Πειραιά. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Μαρινάκη που με πίστεψε και όσους με βοήθησαν να έρθω στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα."

Λησμόνησε πολύ εύκολα τον σύλλογο που τον ανέδειξε, και έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του πειραιά, (τον παραδοσιακό πολέμιο του ΠΑΟΚ και διαχρονικό δυνάστη του Ελληνικού ποδοσφαίρου) .

Φυσικά εύκολα δύναται κανείς να αντιληφθεί ότι οι δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα εμπεριέχουν πικρία και δόση εμπάθειας, ενδεχομένως  για το γεγονός ότι στον Δικέφαλο δεν αποτελούσε παρά την πεμπτοέκτη επιλογή στη θέση που αγωνίζεται. Μόλα ταύτα η επίδειξη ολυμπιακοφροσύνης δεν θα έχει μεγάλο κέρδος για τον ίδιο καθώς πιθανότερη εξέλιξη θα είναι να δοθεί κάπου δανεικός, (ασφαλώς αυτό μας αφήνει παγερά αδιάφορους)

Το φαινόμενο αυτό του γενιτσαρισμού και της λήθης, έχει βαθιές ρίζες , Με προεξάρχοντες τους Ορφανό, Γούναρη και τις κατά καιρούς τοποθετήσεις τους με μπόλικη δόση χολής εναντίον του ΠΑΟΚ, (τη φανέλα του οποίου υποτίθεται έχουν τιμήσει και σέβονται) και σχεδόν πάντα  με προκλητικό τρόπο υπέρ του γάβρου.

Υπάρχουν και πρόσφατα παραδείγματα, π.χ. Τζανδάρης, Στρέζος κτλ κάτι που καταδεικνύει την έλλειψη προσωπικότητας και σεβασμού ορισμένων.

 

Διαβάστε ακόμη...