Μάστορες ... στην προπαγάνδα!

Εν μέσω γιορτινών ημερών και αγωνιστικής απραξίας, τα αθηναϊκά μέσα "ενημέρωσης" προσπαθούν σχεδόν καθημερινά να διαταράξουν το κλίμα στη ομάδα μας φέρνοντας στο φως χολυγουντιανού επιπέδου σενάρια
Λεωνίδας
Μάστορες ... στην προπαγάνδα!

που αφορούν μεταγραφικές προτάσεις για ποδοσφαιριστές μας...

Τα ονόματα των Πέλκα και Πρίγιοβιτς φιγουράρουν καθημερινά στα γνωστά και μη εξαιρετέα"έγκριτα" σάιτ με δημοσιεύματα από "ενδιαφερόμενους" για αυτούς συλλόγους. Τελευταία χρονικά "αποκάλυψη" η πρόταση για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς από Αραβικές και Κινέζικες ομάδες. Το ίδιο για τον Δημήτρη Πέλκα, ένα απλό ταξίδι αναψυχής στη Κωνσταντινούπολη, αναπαράχθηκε και εμπλουτίστηκε στον υπέρτατο βαθμό με ευφάνταστα σενάρια περι συζητήσεων του με τουρκικό σύλλογο.

Ποιος ξέρει τι θα ακούσουμε ακόμα. ίσως ότι ενδιαφέρθηκαν για τους εν λόγω αθλητές μας, ομάδες από άλλο πλανήτη και ενδεχομένως και από άλλο γαλαξία. Τι και αν πολλάκις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε σε όλους τους τόνους αυτά τα σενάρια και τόνισε κατηγορηματικά ότι δε πρόκειται να φύγουν από τη ομάδα οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, τι και αν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δήλωσε ότι εάν κάποια στιγμή αποχωρήσει από το Δικέφαλο θα το πράξει μόνο για να αγωνιστεί σε κάποιο πρωτοκλασάτο πρωτάθλημα, αυτοί τον χαβά τους. Φυσικά αποσκοπούν ξεκάθαρα στο να δημιουργήσουν τεχνηέντως ένταση και αναστάτωση στη ομάδα μας από το πουθενά, μη βλέποντας άλλο τρόπο για να ανακόψουν τη πορεία μας προς το φετινό νταμπλ.

Εμείς όλοι οφείλουμε να αγνοήσουμε ότι ανοησία ακουστεί από αυτά τα μέσα από εδώ και πέρα και αφορά ποδοσφαιριστή μας, και να μη δώσουμε την παραμικρή αξία σε αυτά. 

Ο τροχός στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γυρίσει για τα καλά, είμαστε και θα παραμείνουμε για πολλά χρόνια η κυρίαρχη δύναμη που θα σαρώνει στο εξής τα τρόπαια, ότι ανάχωμα και εμπόδιο και αν βάλουνε στο δρόμο μας. 

Ας το χωνέψουν καλά άπαντες!

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...