"Τιμωρία"-σκάνδαλο!

Τα γνωστά δύο μέτρα και δύο σταθμά ίσχυσαν για μια ακόμη φορά σε εκδίκαση που αφορούσε την χαιδεμένη ομάδα του δημοσίου..
Λεωνίδας
"Τιμωρία"-σκάνδαλο!

Η σημερινή σκανδαλώδης απόφαση που παρωδεί την όποια έννοια δικαίου έχει απομείνει στη χώρα μας, ξεπέρασε κάθε όριο. Έκαψαν, ρήμαξαν, βανδάλισαν, οι "επιστήμονες" οπαδοί του γάβρου, το Παμπελοποννησιακό στάδιο, και η "αμερόληπτη" Ελληνική δικαιοσύνη δεν κατέστη δυνατό να αντιληφθεί επαρκώς τα όσα συνέβησαν και να επιβάλλει την αρμόζουσα ποινή.

60.000 ευρώ η τιμωρία χάδι που ανακοινώθηκε σήμερα, ελαφρώς μικρότερη από τα 73.000 ευρώ που κλήθηκε να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την αεκ στη Τούμπα που δε συνέβη το παραμικρό παρά μόνο το γεγονός ότι άναψαν 5-6 πυρσοί.

Το γεγονός δε πρέπει κανονικά να ξενίζει όσους από εμάς παρακολουθούμε χρόνια τα συμβαίνοντα στην ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) μπανανία της Ευρώπης, ίσως μόνο απογοήτευσε κάποιους ρομαντικούς που πίστεψαν ότι κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Το τερατούργημα που λέγεται ολυμπιακός έχει ακόμα βαθιές ρίζες και κατευθύνει για ιδίον όφελος τις εξελίξεις και τις αποφάσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, και δε θα είναι διόλου εύκολο να εξαλειφθεί οριστικά.

 

 

Διαβάστε ακόμη...