Ζεστός...για Σρνα!

Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετακίνησης του Ντάριο Σρνα στον Δικέφαλο...
Λεωνίδας
Ζεστός...για Σρνα!

Αν τελικά τελεσφορήσει η μεταγραφή, νομίζω ο ΠΑΟΚ θα έχει κάνει μια άκρως θετική κίνηση στην κατεύθυνση της ενδεχόμενης εισόδου του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Μιλάμε για ένα παίκτη πολύπειρο και με πάμπολλες παραστάσεις στις μεγάλες διοργανώσεις. Όντας για χρόνια αρχηγός της Σαχτάρ και της Εθνικής Κροατίας, έχει φάει με το κουτάλι διοργανώσεις όπως το Champions League, to Εuro και το Μουντιάλ.

Η ηλικία του θεωρώ δεν πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα. Προφανώς στα 36 του δεν είναι ο παίκτης στον οποίο θα βασιστεί ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια, μολαταύτα με την τεράστια εμπειρία του και τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτει θα προσδώσει στην ομάδα στοιχεία που λείπουν και χρειάζονται, και ενδεχομένως να βοηθήσουν καταλυτικά για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα διαθέτει ήδη ένα αξιόλογο κορμό και με δυο-τρεις ποιοτικές προσθήκες τύπου Σρνα-Βέρνμπλουμ κτλ, πιστεύω θα κατορθώσει να πρωταγωνιστήσει και στις εγχώριες και στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...