Πολύ κακό...για το τίποτα!

Τίτλοι τέλους για την υποθεση Μολέντο...
Λεωνίδας
Πολύ κακό...για το τίποτα!

 Όπως συμβαίνει συνήθως στις μεταγραφές που εξελίσσονται σε σίριαλ, η κατάληξη είναι συνήθως αυτή.

Ο ΠΑΟΚ (και άργησε) απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον του για τον Μολέντο.  Μια περίπτωση που εμένα προσωπικά με εξόργισε αφάνταστα, Σχεδόν ένα μήνα από το πρωί μέχρι το βράδυ υποστήκαμε ένα βομβαρδισμό ειδήσεων και εξελίξεων γύρω από το θέμα. Έρχεται, έκλεισε, έδωσε το οκ ο βάζελος, τσινάει η Ιντερνασιονιάλ.

Κάθε μέρα περίπου άλλαζαν τα δεδομένα, λες και επρόκειτο για τον Καναβάρο η τον Μαλντίνι. Θεωρώ ότι ο Δικέφαλος άργησε χαρακτηριστικά να αποσυρθεί από αυτή την παρωδία. Δεν αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ και στο πρεστίζ του να μπλέκεται επί μακρόν σε τέτοιες καταστάσεις. Οι παίκτες πρέπει να παρακαλάνε να έρθουν στον ΠΑΟΚ του Ιβάν, όχι το αντίθετο. Ελπίζω το πάθημα στην ΠΑΕ να έγινε μάθημα και να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις.

Για να έρθουμε και στην ουσία πιστεύω οτι ούτως ή άλλως η ομάδα δεν πάσχει στην άμυνα, η οποία έχει δεχτεί μόλις 7 τέρματα και ειναι μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη αλλά και να μην αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, θεωρώ ότι το υπάρχον ρόστερ μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ομάδας.

Εφόσον ήδη αποκτήθηκε ο Αζεβέδο, επιτακτική ανάγκη είναι πλέον η απόκτηση ενός ικανού φορ για να πλαισιώσει τον Πρίγιο, καθώς όπως αποδείχτηκε η εναλλακτική του Κουλούρη είναι ανεπαρκής για το επίπεδο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...