Να έχει... συνέχεια!

Μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο όπως πραγματικά θέλουμε όλοι να τον βλέπουμε...
Λεωνίδας
Να έχει... συνέχεια!

 Αποτελεσματικός, θεαματικός, αποφασιστικός, κυριάρχησε απολύτως από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, από την οποία ως γνωστόν δεν κατόρθωσαν να φύγουν με το διπλό οι δύο βασικοί συνδιεκδικητές του τίτλου αεκ και γάβρος. Παθιασμένος όσο ποτέ την φετινή χρονιά, νικητής σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες έδειξε πως πραγματικά πρέπει να αγωνίζεται μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ένας ματς στα Πηγάδια όπου δύσκολα μπορεί κανείς να βρει υστερήσαντα παίκτη του Δικεφάλου. Βασικό ρόλο βεβαίως στην επιτυχία αυτή διαδραμάτισαν τα δύο μεγάλα ατού που διαθέτει η ομάδα μας. Όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο κείμενο μου δεν επρόκειτο η ασπρόμαυρη μηχανή να πάρει μπρός με τα δύο βασικά της γρανάζια να υπολειτουργούν. Στο χθεσινό παιχνίδι για πρώτη φορά φέτος ο Αντελίνο Βιερίνια και  Ρόμπερτ Μακ έδειξαν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα τους και τι είναι ικανοί να προσφέρουν. 

'Ενας Αντελίνο βγαλμένος από τα παλιά όργωσε κυριολεκτικά όλο το γήπεδο, με την μπάλα να περνάει συνέχεια από τα πόδια και συμμετείχε στα δύο από τα τρία τέρματα του ΠΑΟΚ.Τεράστια ανακούφιση για όλους η αγωνιστική άνοδος του όπως αποτυπώθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια και ιδίως χτες, και πιο πολύ για τον Λέο Μάτος που πραγματικά πάλευε μόνος του στα προηγούμενα ματς χωρίς άξιο συμπαραστάτη.

Εμφανώς βελτιωμένος και ο Μακ που εκτός από το γκολ που πέτυχε έτρεξε, πάλεψε και έβγαλε πραγματικά ψυχή, (χρειάζεται πάντως κάτι παραπάνω και όχι μόνο ένα καλό ματς για να δικαιολογήσει την χειρονομία σιωπής που έκανε στον πανηγυρισμό του).

Το βασικό είναι να υπάρξει συνέχεια στα επόμενα ματς και να παραμείνει ο ΠΑΟΚ σε υψηλά στάνταρ απόδοσης αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον βάζελο, όπου σε συνδυασμό με την πύρινη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, (ένα μικρό δείγμα δόθηκε με την επιβλητική παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ που μετέτρεψαν σε Τούμπα τα Πηγάδια) οφείλει η ομάδα να κυριαρχήσει και να κάνει τυπική διαδικασία τη υπόθεση νίκη.

Διαβάστε ακόμη...