Ξεκαθαρίζει σταδιακά το ρόστερ!

Με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες μετά την πρόσληψη του Στανόγεβιτς, ξεκαθαρίζει το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί ο Δικέφαλος στην νέα σεζόν...
Λεωνίδας
Ξεκαθαρίζει σταδιακά το ρόστερ!

 Ο Σέρβος τεχνικός δείχνει τις διαθέσεις του για ποιους ποδοσφαιριστές υπολογίζει και ποιους όχι για το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΟΚ. Έτσι ήδη κάποιοι παίκτες έχουν πάρει τον δρόμο του δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα για την επερχόμενη σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Χατζηισαία οποίος θα αγωνίζεται πλέον με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που ήρθε στον Δικέφαλο με πολλές περγαμηνές δεν φαίνεται να έπεισε τους προπονητές που συνεργάστηκε στο διάστημα της παραμονής του. Προσωπική μου γνώμη είναι πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που δικαιούνταν και πως δεν έχει να ζηλέψει αγωνιστικά κάτι από τους νυν στόπερ που διαθέτει ο ΠΑΟΚ.Το ίδιο δρομολόγιο προς το Περιστέρι ενδεχομένως θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Γιαννούλης επίσης με τη μορφή δανεισμού.

Ο Φακούντο Περέιρα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην πατρίδα του. Ένας ακόμη πολύ ποιοτικός παίκτης που έχει δείξει τις ικανότητες του, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα παραμείνει στην Ράσινγκ Κλουμπ, και το μόνο μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα συνεχίσει ως δανεικός ή με μεταγραφή στην Αργεντίνικη ομάδα.

Επιπλέον κάτοικοι Βελγίου θα είναι σύντομα οι Χαρίσης και Κίτσιου. Oι νεαροί ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν (ιδίως ο Χαρίσης), θα αγωνίζονται ως συμπάικτες στην Σιντ Τρούιντεν. Η μετακίνηση τους περιλαμβάνει δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς τους από τον Βελγικό σύλλογο. Η συγκεκριμένη περίπτωση ίσως βοηθήσει και τους ποδοσφαιριστές, αποκτώντας εμπειρίες από ένα Ευρωπαικό πρωτάθλημα που δεν διαθέτει την λάμψη της Πρίμερα Ντιβιζιόν ή της της Πρέμιερ Λιγκ αλλά σίγουρα είναι πιο οργανωμένο και αξιόπιστο από το δικό μας, και μελλοντικά και τον ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενη επιστροφή τους.

Εκτός φυσικά από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, πρέπει να επιταχυνθούν και οι διαδικασίες για τους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ρόστερ με προτεραίοτητα κατά τη γνώμη μου την απόκτηση ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα, μια θέση στην οποία πάσχουμε διαχρονικα.!

 

 

Διαβάστε ακόμη...