Γυρνάει... αν το πιστέψουμε!

Ομολογουμένως ο Δικέφαλος έκανε τη ζωή του δύσκολη μετα το 2-0 της Λεωφόρου..
Λεωνίδας
Γυρνάει... αν το πιστέψουμε!

Ακόμα μια μέτρια εώς κακή εμφάνιση στο λεκανόπεδιο , αναγκάζει πλέον τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πετύχουν την υπέρβαση προκειμένου να βρεθούν στον τελικό της 6ης Μαίου. Το κακό αποτέλεσμα και πρόπαντων η προβληματική εικόνα του πρώτου ημιτελικού έχουν εξοργίσει και απογοητεύσει όλους μας.

Οι ευθύνες του Ίβιτς στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας και το γεγονός ότι όσοι αγωνίστηκαν ήταν κατώτεροι των περιστάσεων είναι αναμφισβήτητα.
Ωστόσο το παρελθόν δεν αλλάζει και επιπλέον τίποτα δεν έχει τελειώσει όσο αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Η γκρίνια στα ραδιόφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν προσφέρουν τίποτα στην παρούσα φάση. Χρόνος για κριτική θα υπάρξει στο τέλος της σεζόν

.Μέχρι την 27 Απριλίου μόνο θετική σκέψη και παροτρύνσεις προς την ομάδα πρέπει να κυριαρχούν. Η "μαύρη τρύπα" της Τούμπας έχει καταπιεί στο παρελθόν μεγαθήρια του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου και δεν θα μπορέσει ο υπερτιμημένος βάζελος να αποτελέσει εξαίρεση.

Το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η εικόνα ενός κοχλάζοντος ηφαιστείου όπως ακριβώς θα είναι η Τούμπα στην ρεβάνς. 30.000 αποφασισμένοι ΠΑΟΚτσήδες με φωνή από το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό θα δημιουργήσουν συνθήκες ποδοσφαιρικές κόλασης όπως μόνοι αυτοί ξέρουν.

Οδηγό σε αυτά ας αποτελέσει ο ημιτελικός του 85' όπου ο Δικέφαλος ανέτρεψε το ίδιο σκορ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Και για να είμαστε στο πνεύμα των ημερών, μετά το γολγοθά και τη σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση!

Διαβάστε ακόμη...