Πρόκριση...πάση θυσία!

Συμπληρώθηκε αισίως το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο να φιγουράρει στην 11η θέση με 11 βαθμούς στο ενεργητικό του...
Λεωνίδας
Πρόκριση...πάση θυσία!

14 αν συνυπολογίσει κανείς και την τιμωρία που κουβαλά από πέρυσι στο αλήστου μνήμης παιχνίδι κυπέλλου με τον γάβρο. Αναμφισβήτητα πενιχρή συγκομιδή, που θα θεωρείτο κολακευτική μόνο για ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή της στη Superleague.

Μια ακόμη σεζόν που ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες, έχει αποδειχτεί καταστροφική, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΠΑΟΚ απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς από τον γάβρο και 6 ακόμα και από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα έχει πικράνει αφάνταστα τον κόσμο της ιδιαίτερα με τις τελευταίες κάκιστες εμφανίσεις και την ήττα σοκ από τον Ατρόμητο, και με αποκορύφωμα τη χθεσινή άνευ όρων παράδοση στον χειρότερο ίσως Παναθηναϊκό των τελευταίων 20 ετών.

Η όποια ρεαλιστική ελπίδα διάκρισης μέσω του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει χαθεί. Ο μόνος σοβαρός στόχος για την φετινή σεζόν είναι η συνέχιση της Ευρωπαϊκής παρουσίας του Δικεφάλου. Επομένως αποκτά χαρακτήρα "τελικού" η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει καταθέσουν όλα τα αποθέματα ψυχής και δύναμης σε αυτό το παιχνίδι. Καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζει να ανήκουν στον μεγαλύτερο σύλλογο της Βορείου Ελλάδος, καθώς η απόδοση τους στα πρόσφατα ματς δεν θύμιζε τίποτα από ΠΑΟΚ εκτός από το ένδοξο έμβλημα που φέρουν στις φανέλες τους.

Ίσως το ματς της Πέμπτης είναι η τελευταία ευκαιρία τους να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον στο λαό του ΠΑΟΚ  για την τρέχουσα σεζόν και να μην μας ξενερώσουν ολοκληρωτικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...