Πρωτοσέλιδα... για κλάματα!

Eκτός τόπου και χρόνου τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Θεσσαλονίκης....
Λεωνίδας
Πρωτοσέλιδα... για κλάματα!

Σε μια ημέρα με ιστορικές προεκτάσεις, όπου ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στην συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ για να συζητηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για να αλλάξει επιτέλους η εκτρωματική κατάσταση  στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι δύο αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης επέλεξαν λίγο πρόωρα να πετάξουν αετό και να ασχοληθούν με άσχετα με την σημερινή μέρα ζητήματα.

Η Arena press ασχολείται ακόμα με το ματς της Κομοτηνής και τα λάθη του Τούντορ, ενώ η Metrosport προτίμησε να συνεχίσει την καταμέτρηση των θλάσεων στον ΠΑΟΚ, με τον ειρωνικό τίτλο "Θλάση FC, λες και ανακαλύψαν την Αμερική για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Απορεί κανείς ποιοι φωστήρες έκαναν την επιλογή των συγκεκριμένων τίτλων και αν αυτή η επειικώς άστοχη απόφαση, οφείλεται σε άγνοια ή σε κάτι άλλο.

Ο Δικέφαλος με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται σε πόλεμο και χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση του τύπου της Θεσσαλονίκης περισσότερο από ποτέ μπας και μετά από δεκαετίες εξαλειφθεί το καρκίνωμα που ταλανίζει το ποδόσφαιρο, και σίγουρα δεν θα συμβεί αυτό σε μια μέρα.

Ο αγώνας θα είναι διαρκείας! Ελπίζουμε μετά απο το σημερινό ατόπημα οι εν λόγω εφημερίδες να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης και να πάψουν να αναλώνονται σε δευτερευούσης σημασίας ζητήματα.  

Δείτε τα σχετικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...